Lær at tackle angst og depression - online

Colourbox
Kurset 'Lær at tackle angst og depression - online', er et internetbasseret kursus som du kan følge hjemmefra. Kurset henvender sig til alle over 18 år, som oplever eksempelvis social angst, tristhed, isolation, har et ønske om anonymitet eller er forhindret i at deltage i et gruppeforløb, som kræver fysisk fremmøde.

Fordelen ved Lær at tackle angst og depression - online er:
•    Det er muligt at være anonym overfor instruktør og medkursister
•    Kurset kan følges hvor som helst, hvis du har adgang til en computer og internet
•    Størstedelen af kurset er tilgængeligt, når det passer dig bedst
•    Du kan genbesøge særligt relevante undervisningsaktiviteter

Du får samtidig mulighed for at:

•    Få redskaber, som kan øge din tro på egne evner
•    Dele tanker og erfaringer i et frirum med andre i din situation
•    Arbejde med dine stærke sider
 
Kurset følger et fast program og består af seks moduler med aktiviteter á 2,5 times varighed. Hvert modul indeholder online-undervisning sammen med andre kursister. På hvert modul arbejder du individuelt med en række aktiviteter. Det er vigtigt at du deltager til hvert modul, da der ikke laves optagelser.

Næste kursus og tilmelding

LÆR AT TACKLE angst og depression – online består af seks moduler. Kursisterne arbejder selvstændigt med dele af indholdet, når det passer ind i deres hverdag. Kursisten skal derudover kunne deltage i seks undervisnings-sessioner, hvor de skal være logget på kursusplatformen samtidig med deres instruktør og de øvrige kursister.  De seks moduler indeholder mange af de redskaber og emner, der også findes på det fysiske LÆR AT TACKLE-kursus, men hele kurset afvikles over computer, og det er derfor muligt for den enkelte kursist at deltage fra sit eget hjem.

Det er muligt at deltage på et online kursus. Har du svært ved at deltale i vores fysiske kursus er dette måske noget for dig. For at kunne deltage skal du have en stationær computer. Du skal desuden have en samtale med koordinator Charlotte Andersen, inden du starter på kurset. Efter tilmelding modtager du en infomail og får adgang til en introduktion samt aktiviteterne på modul 1. Din tilmelding er gennemført, når du modtager en bekræftelse på e-mail.

Første live-undervisning er mandag den 20. januar kl. 11 og herefter de efterfølgende fem mandage. Sidste tilmeldingsfrist er torsdag d. 9/1-2020.

Tilmeld dig her:

Lær at tackle-kurser

Her kan du tilmelde dig et af vores 'lær at tackle-kurser'.

Denne selvbetjeningsløsning dirigerer dig over på et eksternt website.


Driller den digitale selvbetjening?
Ring til Den Digitale Hotline på telefon 70 20 00 00.
Man.-tors.: 8.00-20.00, fre.: 8.00-16.00, søn.: 16.00-20.00

Menu