Ny mand i Business Rebild

Simon Brøndum Jensen, Erhvervskonsulent i Business Rebild
Nogle har allerede stødt på mig, andre vil gøre det med tiden. Jeg er den nye erhvervskonsulent i Business Rebild.

Mit primære fokus er iværksættere. Jeg kommer med en vifte af gode tilbud, der understøtter jeres drømme og potentialer. Målet er, at iværksætterens første kritiske år får så stærkt et forretningsfundament som muligt.

Jeg har tidligere selv haft iværksættereventyr, og jeg har sparret med andre iværksættere i opstartsfasen. Derfor kender jeg til mange af de tanker og udfordringer, man møder som spirende iværksætter. Her er det vigtigt at have gjort sig grundige tanker om, hvordan ens produkt kan konkurrere og begå sig på de eksisterende markeder.

Hvordan skal markedsføringen se ud? Hvordan med udvikling, produktion, distribution, salg af produkt osv? Det er spørgsmål som disse, vi kan hjælpe med at skabe klarhed om i Business Rebild.

Jeg tror på vigtigheden af at møde hinanden i øjenhøjde. Det er sådan, jeg ønsker at gribe kontakten med iværksætterne an. Alle spørgsmål bliver taget alvorligt. Vi har hver især vores forudsætninger for at skabe de drømme, vi gør. Det vigtigste er, at drømmene bliver udlevet under så stærke forudsætninger som muligt.

Går I med en iværksætter i maven, så kig forbi Business Rebild!

Menu