12.950m2 ny erhvervspark med unik beliggenhed, er påbegyndt i Porsborgparken i Støvring

porsborgparken
Et eksklusivt byggeri der placeres i attraktive omgivelser med direkte eksponering mod E45 og 44.550 bilister i døgnet – en markedsføring der er svær at købe for penge!

I løbet af ganske kort tid bliver første spadestik til et nyt storstilet erhvervsbyggeri langs motorvej E45 taget, helt konkret i Porsborgparken i Støvring, Ejendoms- og udviklingsselskabet Søren Enggaard A/S har i tæt samarbejde med Rebild Kommune udviklet erhvervspark Porsborgparken.

Projektet, der arkitektonisk arbejder med et design, der matcher den unikke beliggenhed, består af tre separate bygninger på i alt 12.950 m2, der hver er opdelt i fem/seks afsnit. Hvert afsnit består at to elementer - en lagerbygning og en administrationsbygning. Den nye erhvervspark er tiltænkt virksomheder, der ønsker synlighed, lagerplads, showroom og fine og veludnyttede rammer for arbejdspladsen samt let adgang for kunder og leverandører.

”Der er tale om et ambitiøst erhvervsprojekt med plads til 16 virksomheder. Den første virksomhed har allerede reserveret, og der er stor interesse fra flere sider. Vi ved at behovet for denne type units er efterspurgt og det i særdeleshed er attraktivt for E-handels og logistik virksomheder.  Planen er, at de første kan flytte ind i sommeren 2020”, fortæller Adm. Direktør Carsten Enggaard.

For Søren Enggaard A/S var valget af erhvervsparkens lokation særdeles bevidst: ”Virksomhederne i Rebild Kommune stortrives. Kommunens unikke infrastruktur, den direkte og tætte dialog med erhvervet og de mange netværk og tilbud Business Rebild tilbyder, skaber en dynamik og synergi på tværs, som er af stor betydning for at være en erhvervsvenlig kommune. Det var derfor helt naturligt for os at placere os i Rebild Kommune. Derudover kan vi i Porsborgparken tilbyde nem adgang til motorvej, lufthavn, havn og dertil en attraktiv bosætning for medarbejderne – en strategisk perle for enhver virksomhed. Lige fra første færd har Rebild Kommune været en markant og positiv medspiller, og har været behjælpelig med sparring, rådgivning og hurtig og effektiv sagsbehandling. ”, fortsætter Adm. Direktør Carsten Enggaard.

Hos Rebild Kommune har man også hænderne oppe over hovedet over den nye erhvervspark: ”Vi glæder os over projektet er blevet en realitet. Vi har igennem længere tid set et behov for netop business units af denne størrelse og art til en helt specifik målgruppe – E-Handelsvirksomheder og logistikenheder, som har behov for en central placering med nem tilgængelighed, optimale betingelser for markedsføring, administration, showroom og lagerfaciliteter, som kan sikre fortsat vækst og udviklingsmuligheder.

Det vil vi nu kunne imødekomme med etableringen af projektet i Porsborgparken, og det er vi naturligvis rigtig glade for”, udtaler Erhvervs- og turistchef Jane Bejlegaard Lindberg.

Netop det tætte samarbejde med erhvervslivet er et vigtigt anliggende for Rebild Kommune. ”Erhvervslivet er en vigtig samarbejdspartner for kommunen og omvendt. Det er til vores fælles bedste, at vi som kommune skaber gode forhold for virksomhederne. Uanset hvor de henvender sig i organisationen, skal virksomhederne opleve en imødekommende og erhvervsvenlig kultur”, udtaler Borgmester Leon Sebbelin

Byggeriet af erhvervspark Porsborgparken forventes klar til indflytning i første etape af 3, den 1. juli 2020.

Abonnér på nyheder

Menu