Krastrupsøgaard Gårdbutik kåret som vinder af Vækst- og Udviklingsprisen 2017

Rebild Vækst og udviklingspris 2017
Onsdag den 15. marts blev vinderen af den årlige erhvervspris i Rebild Kommune, Vækst- og Udviklingsprisen, kåret ved Erhvervsudviklingsrådets årsmøde.

En glad, men overrasket Lars Schou Andersen, ejer af Krastrupsøgaard Gårdbutik, modtog flot statuette og check på kr. 10.000,-, da han ved Rebild Erhvervsudviklingsråds årsmøde 2017 blev kåret som vinderen af Rebild Kommunes Vækst- og Udviklingspris.

Rebild Erhvervsudviklingsråd stiftede prisen i 2015, og den har til formål at anerkende enkeltpersoner, virksomheder og organisationer, som har gjort en ekstraordinær indsats for erhvervsudviklingen i Rebild Kommune. Business Rebild har i løbet af de første måneder af året modtaget mange indstillinger til prisen, og det blev altså Krastrupsøgaard Gårdbutik som dommerkomitéen udpegede som vinder blandt de mange kandidater.

Krastrupsøgaard blev kåret for deres evne til at have vækstet fra lille gårdbutik til at være et anerkendt brand, hvor kunder kommer fra nær og fjern for at handle, samt deres succes med at sætte kvalitet og håndværk i fokus gennem events og markeder.

Den glade vinder skal medvirke til udvælgelsen af næste års modtager af Vækst- og Udviklingsprisen. Man kan allerede nu nominere kandidater til næste års prisuddeling via indstilling til businessrebild@rebild.dk.
Rebild Erhvervsudviklingsråd og Business Rebild ønsker Lars Schou Andersen og resten af holdet på Krastrupsøgaard stort tillykke!

Abonnér på nyheder

Menu