Nyt look til erhvervssiden på rebild.dk!

Website under opbygning skrevet på tavle
Så du vores "vi-bygger-om" side i torsdags? Hele dagen arbejdede vi på at søsætte vores nye design og opdateret indhold, som er med til at synliggøre Rebild Kommune yderligere.

Torsdag den 3. september blev besøgende på erhvervssiden på rebild.dk mødt med en ”vi-bygger-om” side. Hele dagen arbejdede vi på at få det nye design og det nye indhold implementeret på hjemmesiden. Det nye design og indhold skal være med til at gøre det lettere for iværksættere og virksomheder at få overblik over de mange tilbud, arrangementer, events, projekter, m.m. som Business Rebild kan hjælpe med.

Erhvervskontoret blev omdøbt Business Rebild i marts 2015, hvor det nye navn skulle afspejle en hel ny identitet, som var mere internationalt betonet. Det nye look til hjemmesiden er sidste led i denne bredere indsats, som har til sigte at skabe en ny og forbedret identitet og profil for Business Rebild og kommunen.

Fremadrettet vil Business Rebild også gøre det endnu lettere for udenlandske virksomheder at finde Rebild Kommune på landkortet. Vi arbejder på at profilere Rebild Kommune internationalt via en engelsk version af erhvervssiden, som skal indeholde al den information en udenlandsk virksomhed har brug for, men samtidig i sådan en komprimeret stand, at det er let at navigere siden og hurtigt finde lige nøjagtig dét de søger.

Menu