Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Centerkontrakter

Sammen med vision 2030 og de vedtagne politikker er centerkontrakterne et konkret styringsværktøj for ledelsen i Rebild Kommune - kontrakterne er med til at sikre, at vi kommer tættere på vision 2030: Et aktivt liv sammen.

Vision 2030 er byrådets tanker og ideer om i hvilken retning Rebild Kommune skal udvikle sig. Den er det fælles pejlemærke alle kommunens ansatte arbejder efter. 

Centerkontrakterne beskriver hvilke konkrete indsatser, der skal prioriteres for at vi når i mål med visionens fokusområder.

Du finder alle centerkontrakterne i en printvenlig version i listen nedenfor - der er en for hvert af de syv driftscentre.

De gælder i to år; 2019-2020. Bag på dem alle er en direkte kobling til de fokusområder der er beskrevet i vision 2030 - teksten er enslydende på dem alle.

Monsido - statistik

Cookieinformation