Valgkort

Billede af valgkort
Rebild Kommune sender et personligt valgkort med posten til alle personer, der er optaget på valglisten i kommunen. Valgkortet til Folketingsvalget modtages senest den 31. maj 2019

Valgkortet indeholder oplysninger om dit navn og adresse og ved hvilket afstemningssted du hører til og dermed skal stemme.

Valgkortet er dit bevis for, at du har lov til at stemme til valget. Derfor skal du huske at tage det med, når du skal stemme.

På valgkortet står det afstemningssted, du hører til. Afstemningsstederne er på valgdagen til Folketingsvalget åbne fra kl. 8.00 til kl. 20.00.

Har du ikke modtaget et valgkort

Hvis du ikke har modtaget dit valgkort med posten inden valget, bedes du medbringe legitimation, når du skal stemme - så klarer vi det på afstemningsstedet.

Er der fejl på valgkortet?

Hvis der er fejl på valgkortet, bedes du medbringe legitimation, når du skal stemme - så klarer vi det på afstemningsstedet.

Er dit valgkort blevet væk?

Hvis dit valgkort er blevet væk, kan du få udskrevet et nyt på afstemningsstedet. Du skal dokumentere hvem du er med sundhedskort, kørekort, pas eller lignende.

Er du lige flyttet?

Hvis du er flyttet kort før valget, skal du stemme i den kommune, du er flyttet fra eller brevstemme. Skæringsdatoerne kan du få at vide i Borgerservice.

Har du brevstemt, men får alligevel et valgkort

Hvis du har brevstemt, får du alligevel tilsendt valgkort. Rent praktisk kan vi nemlig ikke adskille dem, der har brevstemt, fra listen over alle stemmeberettigede, før brevafstemningen er afsluttet.

Menu