Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
""

Corona: Smittetilfælde i Rebild Kommune

Til trods for alle gode takter fra såvel borgere som myndigheder, er der også i Rebild Kommune borgere der bliver smittet med covid-19. På listen herunder kan du orientere dig om der er institutioner, du har tilknytning til, hvor du skal være særlig opmærksom. Bemærk at smittede der ikke bruger, bor eller arbejder på en kommunalt institution, ikke er med på denne liste.

Smittetilfælde hos os

På følgende institutioner har vi p.t. konstateret smitte hos beboere, brugere eller medarbejdere. Bemærk at den enkelte institution løbende orienterer relevante relationer, hvis der er smitte de skal være opmærksom på. 

  • Læringscenter Himmerland

I alle tilfælde følges alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer når en bruger, beboer eller medarbejder på en kommunal institution testes positiv. 

Bemærk at smittede der ikke bruger, bor eller arbejder på en kommunalt instituion, ikke er med på denne liste.

Se spørgsmål og svar om corona-virus og covid-19 her.

Smittede i alt

På linket herunder kan du se en oversigt fra Statens Seruminstitut over smittede på landsplan. I boksen til venstre kan du klikke på Rebild Kommune og se tallene for smittede i hele kommunen.

Se tallene for smitte i hele landet og i Rebild Kommune.

Test af indlejret kode blok

Cookieinformation

Monsido - statistik