Klima Rebild

KlimaRebilds logo
Klima Rebild er vores fælles indsats for at sætte klima- og miljøforhold på dagsordenen, og nu starter planlægningen af 2020-udgaven.

Vær med til at planlægge næste Klima Rebild

Nu skydes planlægningen af Klima Rebild 2020 i gang. Klima Rebild 2020 afholdes i uge 13 og 14 i 2020.

Næste møde er den 23. januar 2020 kl. 18, hvor vi arbejder med planlægningen af Klima Rebild 2020. Tilmelding til mødet skal sendes til klima@rebild.dk senest d. 17. januar.

 

Her er en oversigt over de aktiviteter, som der arbejdes på i øjeblikket. Vær opmærksom på at der er to faneblade. På program-fanebladet er der en bruttoliste over de aktiviteter, som der er i spil i øjeblikket. På kalender-fanebladet kan du se, hvornår fastsatte aktiviteter i Klimaugerne finder sted. 

Hvis du har opdaterede informationer til dokumentet, så send dem på email til Mette Kann-Christiansen på klima@rebild.dk. Telefon 9988 7666.

De forskellig arrangører er generelt meget åbne for samarbejde og ideer, så kan du også bruge dokumentet til at finde samarbejdspartnere, hvis du får øje på noget, som du gerne vil bidrage til. Hvis ikke du finder kontaktinformationerne i dokumentet, så skriv til Mette. 

 

Den 29. april 2020 holder vi fælles evaluering af Klima Rebild 2020. 

Mere om Klima Rebild

Menu