Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
Business Rebild

Kontakt os

Har du brug for en snak om din virksomhed, eller skal du i gang med at opstart en virksomhed?

Tag en snak med én af os, så du kan komme rigtigt videre eller blive klogere på, hvordan du kommer i gang. Vi kan alle hjælpe dig med: 

  • Generel forretningsudvikling
  • Vejledning til tilskudsprogrammer
  • Skabe kontakten til vidensinstitutioner, Erhvervshus Nordjylland, JobCenter Rebild, Innovationsfonden m.m.  

Men hver konsulent har selvfølgelig sine fokusområder, som du kan blive klogere på via nedenstående.

Jane Bejlegaard Lindberg

Jane Bejlegaard Lindberg
Erhvervs- og turistchef

Jane er ansvarlig for udvikling af det lokale erhvervskontor, Business Rebild, samt sætter hun virksomhedernes efterspørgsel på dagsordenen i det politiske system med det formål at sikre udvikling af erhvervslivet i Rebild. Jane driver desuden et netværk for alle større produktionsvirksomheder i Rebild.

Kontaktinfo:
Tlf.: 99 88 91 80 
Mobil: 50 82 55 93
E-mail: jbli@rebild.dk

Thomas Nielsen

Thomas Nielsen
Erhvervskonsulent

Kontakt Thomas, hvis du har brug for sparring om digitalisering, hvordan du kommer i gang med at blive mere digital, eller hvis du vil i gang med at starte din egen virksomhed. Thomas har desuden mange års erfaring indenfor spiludvikling og gamification. 

Thomas driver et netværk for e-handelsvirksomheder i Rebild, e-Hub Rebild. 

Kontaktinfo:
Tlf.: 99 88 75 11
Mobil: 41 77 72 51
E-mail: thni@rebild.dk

 

Birgitte Frost Larsen

Birgitte Frost Larsen 
Erhvervskonsulent

Brug Birgitte som sparringspartnere til at komme i gang med, at tænke bæredygtige initiativer ind i din virksomheds udvikling, til at udvikle på den grønne omstilling, eller til at få indblik i de mange muligheder. Birgitte har tæt dialog med bl.a. NBE, Det grønne rejsehold, Aalborg Universitet og andre aktører indenfor det grønne område. Birgitte driver desuden et netværk for alle aktører i bygge- og anlægsbranchen. 

Kontaktinfo:
Tlf.: 99 88 75 01
Mobil: 23 38 05 17
E-mail: bfla@rebild.dk

Mia Bentsen

Mia Bentsen
Erhvervskonsulent

Brug Mia som sparringspartner, når du har brug for gode råd om salg, kommunikation og markedsføring. Du kan desuden tage fat i Mia, hvis du driver en virksomhed indenfor detailbranchen, eller ønsker at starte egen forretning, og har brug sparring om forretningsudvikling, optimering og vil blive klogere på dine muligheder som detailhandler. Mia driver desuden et netværk for alle detailaktører i Rebild Kommune. 

Kontaktinfo:
Mobil: 41 77 61 98
E-mail: mibe@rebild.dk

Cookieinformation