Lån kommunale lokaler og anlæg

Godkendte foreninger og aftenskoler kan låne kommunale lokaler og faciliteter til deres foreningsaktiviteter. Både godkendte foreninger og andre skal være opmærksom på, at overnatning på skoler og i haller kræver en tilladelse fra beredskabet.

Kommunale lokaler er f.eks. folkeskolernes lokaler og sale, Støvring IF Multisal og Støvring Gymnasiums gymnastiksal.

For at få anvist kommunale lokaler og udendørsanlæg skal din forening være godkendt som frivillig folkeoplysende forening eller aftenskole af Rebild Kommune. Fordelingen af lokaler sker på baggrund af reglerne for folkeoplysende foreninger og aftenskoler i Rebild Kommune.

Foreninger og aftenskoler kan booke de kommunale lokaler til aktiviteter på www.forening.rebild.dk.

Særligt om overnatning

Ved overnatning på folkeskoler opkræves et gebyr på 10 kr. per deltager. Gebyret opkræves af den enkelte skole.

Både godkendte foreninger og andre skal have tilladelse til at overnatte i lokaler, der ikke er godkendt som hotel eller lignende. Det gælder også lokaler, der ikke er kommunalt ejede, for eksempel haller. Det er beredskabet, der giver tilladelsen. Du skal være opmærksom på, at der er en række regler for midlertidig overnatning, der skal overholdes. Du skal ansøge senest tre dage før datoen for overnatningen. Du kan ikke ansøge senere end dette tidspunkt.

Book Støvring IF Multisal

Godkendte foreninger og aftenskoler kan låne kommunale lokaler og faciliteter til deres foreningsaktiviteter. Hvis det indebærer en overnatning, skal du være opmærksom på, at det kræver en tilladelse fra beredskabet.

Den årlige frist for booking af Støvring IF Multisal er 1. maj.

Til denne selvbetjeningsløsning skal du downloade og udfylde en blanket.

Book Støvring Gymnasiums gymnastiksal

Godkendte foreninger og aftenskoler kan låne kommunale lokaler og faciliteter til deres foreningsaktiviteter. Hvis det indebærer en overnatning skal du være opmærksom på at det kræver en tilladelse fra beredskabet.

Den årlige frist for booking er 1. maj.

Til denne selvbetjeningsløsning skal du downloade og udfylde en blanket.

Midlertidig overnatning

Du skal have tilladelse til at overnatte i lokaler, der ikke er godkendt som hotel eller lignende. Det er beredskabet, der giver tilladelsen. Du skal være opmærksom på, at der er en række regler for midlertidig overnatning, der skal overholdes.

Ansøg senest tre dage før datoen for overnatningen. Du kan ikke ansøge senere end dette tidspunkt.

Denne selvbetjeningsløsning dirigerer dig over på et eksternt website.