Tilbud til børn og unge

Rebild Kommune har en række forskellige tilbud til børn og unge, der ønsker en aktiv og spændende fritid.

Læs om tilbuddene her:

Ungdomsskolen

Er du ung mellem 13 og 18 år? Vil du gerne hygge med vennerne efter skoletid og måske endda lære lidt ekstra? Har du lyst til at deltage i forskellige ture, rejser og events? Eller er du mere til fællesspisning og fester? Uanset hvad, så har Rebild Ungdomsskole garanteret et tilbud, der passer lige til dig.

Rebild Ungdomsskole er stedet der holder åbent, når de andre lukker, og hvor du og kammeraterne aldrig kommer til at kede jer. Selvfølgelig er der plads til hygge og snak med vennerne, men der er også mulighed for lektielæsning og for undervisning i emner, som du garanteret også synes er spændende.

Dækker hele kommunen

Rebild Ungdomsskole er for alle 13-18-årige i hele kommunen, så derfor er vores lokaler også spredt bredt ud over kommunen. Du finder Rebild Ungdomsskole i

• Nørager
  • Skørping
  • Suldrup
  • Støvring
  • Terndrup

Læs mere om alle tilbuddene og se åbningstider og adresser på www.rebildungdomsskole.dk.

Kulturskolen

Rebild Kulturskole er for børn og unge, der er interesseret i teater, sang, billedkunst og andre kunstarter. Her er der mulighed for at udfolde sig sammen med ligesindede og med hjælp fra dygtige instruktører. Er du interesseret i teater, sang, dans, billedkunst og andre kreative udfoldelser, er Rebild Kulturskole noget for dig. Målgruppen er primært børn og unge i alderen 0 til 25 år, men der tilbydes også undervisning til voksne. Du kan læse meget mere om alle mulighederne på kulturskolens hjemmeside.

Naturskolen

Rebild Naturskole er et tilbud til alle generationer om at komme ud i naturen, men den primære målgruppe er kommunens skoleelever. Naturskolen råder over tre naturskoler beliggende forskellige steder i skoven, samt en rullende udeskole og en skoletjeneste på Boldrup Museum. Naturskolen er også tovholder for skovens laug. Skovens laug er forskellige tilbud om frisk luft, motion og socialt samvær. Lauget er åbne for alle, der har tid og lyst til at deltage. Du kan læse meget mere om alle mulighederne på naturskolens hjemmeside.