Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Book en byggesagsbehandler

Skal du til at bygge nyt eller om? Så kan du booke et møde med en byggesagsbehandler, og få vejledning om din byggesag.

På mødet kan vi vejlede dig om din byggesag, både før ansøgning om byggetilladelse og perioden efter du har modtaget den. 

Du kan booke en byggesagsbehandler til et møde i tidsintervallet mandag - onsdag kl. 08.30-15.00, torsdag kl. 08.30-16.00 og fredag kl. 08.30-14.00 (sommer- og juleferie undtaget). Et møde varer cirka en time, og det foregår i administrationsbygningen i Nørager på Jernbanegade 9.

Få en god start på dit byggeprojekt

På mødet kan du få afklaret hvor dit byggeprojekt står i forhold til byggereglementet og få indblik i om dit tegningsmateriale er fyldestgørende.

Du får:

  • vejledning i din byggesag såsom hvor og hvordan man ansøger
  • vejledning i den gældende lovgivning 
  • hjælp til 'Byg og Miljø'
  • afklaret om byggeriet kræver en tilladelse, helhedsvurdering eller dispensation

Vi rådgiver ikke omkring projektering og færdigmelding.

Forberedelse til mødet

Det er vigtigt, at du har tilstrækkeligt baggrundsmateriale med til mødet, så byggesagsbehandleren kan give dig den hjælp, du har brug for.

Forbered en mindre projektbeskrivelse og medbring også gerne indledende målfaste tegninger til dit byggeprojekt, som for eksempel en situationsplan, plantegning, facade og snit.

Book et møde

Ring på 99 88 76 87 eller send en mail til byg@rebild.dk 

Monsido - statistik

Cookieinformation