Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Billede af et håndtryk

Udbud og leverandør

Hvis du ønsker at blive leverandør til Rebild Kommune, kan du her på siden orientere dig om aktuelle udbud. Det er også her du kan skrive dig på vores leverandørliste.

Leverandørlisten
Leverandører, entreprenører, håndværkere, mv., som ønsker at komme i betragtning til kommunale bygge- og anlægsopgaver i Rebild Kommune, skal oprette sig på Rebild Kommunes leverandørliste i Comdia. 

Rebild Kommunes Leverandørliste
https://www.comdia.com/rebildkommune/offentligleverandoer.aspx

Ved oprettelse skal du bl.a. vælge, hvilke fagområder, din virksomhed kan tilbyde samt type og størrelse af projekter, virksomheden er interesseret i.

Behov for hjælp
Hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp til at oprette dig på Comdia, så er du velkommen til at kontakte Comdia Support på telefon 7199 3672 dagligt kl. 8.00 – 15.30 eller ved at sende en mail til support@comdia.com

Udbudsplan 2024

Udbudsplanen er en oversigt over de udbud, som Rebild Kommune forventer at gennemføre i 2024.

Planen giver et overblik over, hvornår arbejdet med de enkelte udbud forventes at starte, og hvornår kontrakterne forventes at træde i kraft.

Da udbudsplanen er et dynamisk værktøj, kan der ske ændringer og forskydninger af tidspunkterne.

Aktuelle udbud

Herunder kan du se de varer og ydelser vi fortiden har i udbud.

Se en oversigt over kommunens aktuelle udbud af varer og tjenesteydelser hos comdia.com her:

Aktuelle udbud hos comdia.com

Vil du vide mere?

Herunder kan du læse mere om reglerne for udbud, og du finder fire korte film der blandt andet fortæller om udbudsprocessen og hvordan et udbud er bygget op.

Monsido - statistik

Cookieinformation