Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Borgerservice

Borgerservice

I Borgerservice i Rebild Kommune kan du få lavet pas, kørekort og MitID, og du kan få hjælp til en lang række digitale selvbetjeningsløsninger.

Husk at bestille tid i Borgerservice, og medbring dit MitID, hvis du skal have hjælp til digital selvbetjening i Borgerservice.  

Tidsbestilling til pas, kørekort og hjælp til digitale selvbetjeningsløsninger

Tidsbestilling til pas

Tidsbestilling til kørekort

Hjælp til digitale selvbetjeningsløsninger, ring på 9988 9988 og tryk 4 for at bestille tid. 

Tidsbestilling til MitID

Tidsbestilling til MitID Hvis ikke du finder en ledig tid til MitID, anbefaler vi, at du prøver igen dagen efter. 

Hvis du allerede har fået MitID men er blevet spærret eller har glemt koden, kan du ringe til Borgerservice på 9988 9988 og få hjælp (tryk 4 for omstillingen). 

Husk din mobiltelefon og medbring ét af følgende ID-dokumenter: 

  • gyldigt dansk/grønlandsk pas
  • gyldigt dansk/grønlandsk kørekort
  • opholdstilladelse med billede og CPR-nummer udstedt i Danmark af Udlændingestyrelsen eller Udenrigsministeriet
  • sundhedskort (sygesikringskort)/særligt sundhedskort + bopælsattest eller dåbs-/fødselsattest
  • udenlandsk pas eller udenlandsk nationalt ID-kort + sundhedskort/særligt sundhedskort eller bopælsattest.

Udover gyldig legitimation skal du: Svare på et antal spørgsmål om dig selv (hentet fra CPR-registret) eller medbringe et vidne, som kan bekræfte, at du er dig. På den måde kan vi sikre, at vi udleverer MitID til den rigtige person.

Hvis du ikke er dansk statsborger eller kun har boet i Danmark i kort tid, har vi måske ikke nok oplysninger om dig i CPR-registeret til kontrolspørgsmålene. Derfor bør du for en sikkerheds skyld tage et vitterlighedsvidne med. Vidnet skal være fyldt 18 år, have et dansk CPR-nummer og medbringe egen gyldig billedlegitimation samt sit MitID. Vidnets MitID skal være oprettet mindst 10 dage i forvejen.

Forberedelse inden du skal have MitID i Borgerservice

Vælg et bruger-ID, som du skal bruge, hver gang du anvender MitID. Det må ikke være dit CPR-nummer. Find på en sammensætning af tal, bogstaver og specialtegn, som er svær for andre at gætte - men nem for dig at huske.

Hvis du gerne vil bruge MitID-appen, kan du hente den, inden du møder i Borgerservice. Find den i App Store og Google Play.

Monsido - statistik

Cookieinformation

Muni - alle kategorier