Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Anonym ungerådgivning

Anonym ungerådgivning

Føler du dig alene med dine tanker og problemer? Kom og snak med os! Ungerådgivningen er for dig mellem 13 og 25 år, som tumler med noget du kan have brug for at vende.

Det er dig, der bestemmer hvad vi skal snakke om. Vi kan hjælpe dig med at komme tættere på problemet, give dig redskaber til at tackle din situation og komme videre. 

Det kan være at du:

  • Oplever at du ikke er god nok
  • Er presset og stresset i hverdagen
  • Føler dig forkert og anderledes
  • Har besvær med at sove på grund af indre uro og tankemylder
  • Er usikker i forhold til at træffe valg
  • Oplever skænderier og problemer i forhold til din familie eller venner
  • Går med selvmordstanker
  • ...

Det er gratis og anonymt - vi registrerer ikke noget og ingen andre får at vide, at du har talt med os. Rådgivningen varetages af to fagpersoner der har arbejdet med børn, unge og familier i mange år.

Vi tilbyder også gruppeforløb, hvis det er relevant og muligt at samle en gruppe - men det er selvfølgelig dig, der bestemmer om det er noget for dig.

Sorg

Har du en alvorlig syg forælder/søskende/ nær ven eller har du mistet et nærtstående familiemedlem eller en nær ven – så tag kontakt til os i ungerådgivningen, hvor vi både kan tilbyde individuelle samtaler samt hjælpe med kontakt til Skyggebørn Aalborg, et gruppeforløb for børn og unge, der har mistet.

Hvor foregår det?

Samtalerne foregår som udgangspunkt på sundhedscenteret i Støvring, men ved behov er det muligt at aftale et andet mødested.

Kontakt os og aftal en tid

Du kan kontakte os på telefon: 31 94 36 31 og aftale en tid til samtale. Hvis vi er forhindrede i at tage telefonen, så læg en besked - vi vender tilbage til dig hurtigst muligt inden for to hverdage. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være lukket i ferieperioder. 

Du kan også altid sende en mail til: ungeraadgivningen@rebild.dk 

Hvem møder du...

Gitte Alida Eriksen

Gitte Alida Eriksen

Sundhedsplejerske / Ungerådgiver

Mail: gaer@rebild.dk

Tlf. 9988 8416

Monsido - statistik

Cookieinformation