Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
""

Frit leverandørvalg

I Rebild Kommune er der frit leverandørvalg ved genoptræning og vedligeholdende træning. Myndighed Træning vil vejlede dig om dine muligheder.

Frit leverandørvalg betyder at du selv skal vælge, hvilken leverandør du ønsker, ud fra de godkendte leverandører på træningsområdet.

De godkendte leverandører består af flere privatpraktiserende klinikker og et kommunalt træningstilbud. Du vil få præsenteret de godkendte leverandører i forbindelse med visitering til et træningsforløb.

De privatpraktiserende klinikker som pt. er godkendte ligger i henholdsvis Nørager, Skørping og Støvring. De kommunale terapeuter udfører træningen på Sundhedscentret i Støvring, eller på de kommunale træningscentre på Ældrecentrene i Rørbæk, Suldrup, Skørping, Bælum eller Øster Hornum.

I særlige tilfælde vil leverandørerne kunne levere træningen i dit eget hjem – dette vil ske på baggrund af en konkret individuel og faglig vurdering fra leverandøren.

Hvis du vil vide mere om ovenstående træningstilbud eller frit leverandørvalg, er du velkommen til at kontakte Myndighed Træning for yderligere information.

Kontaktoplysninger

Myndighed Træning træffes på telefon 99 88 83 80 eller e-mail cskf@rebild.dk

Godkendte leverandører

Her kan du se godkendte leverandører til genoptræning og vedligeholdende træning

Monsido - statistik

Cookieinformation