Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Hvordan har du det logo

Voksensundhedsprofilen

”Hvordan har du det?” er en spørgeskemaundersøgelse, som gennemføres hvert 4. år. Formålet med undersøgelsen er at belyse, hvordan det går med trivsel, sundhed og sygdom blandt borgerne i Region Nordjylland samt at følge udviklingen over tid.

Undersøgelsen i Region Nordjylland er en del af en landsdækkende undersøgelse, som gennemføres i et samarbejde med de øvrige regioner, Sundhedsstyrelsen og Statens Institut for Folkesundhed. Sundhedsprofilen er et vigtigt redskab og et afgørende vidensgrundlag i arbejdet med at planlægge sundhedsindsatsen ud fra de tendenser og behov, undersøgelsen viser. Undersøgelsen gennemføres hvert fjerde år og giver et øjebliksbillede af danskernes sundhed. Region Nordjylland og de nordjyske kommuner har gennemført spørgeskemaundersøgelsen i 2021, 2017, 2013 og 2010.

Du kan læse resultaterne for Rebild kommune 2021 her

Monsido - statistik

Cookieinformation