Tandpleje

Barnemund hvor en tand mangler - foto: www.colourbox.com
Rebild Tandpleje tilbyder gratis tandpleje til alle børn og unge under 18 år, som bor i kommunen samt special- og omsorgstandpleje.

Tandplejen under CORONA/COVID-19

Klinikkerne i Rebild Tandpleje øger gradvist aktiviteterne efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Alle klinikker har åbent – og der er telefontid hver dag 8-15.

  • Klinikken i Terndrup - 99888320
  • Klinikken i Nørager - 99888330
  • Klinikken i Støvring - 99888335
  • Tandregulering Støvring - 99888338

Der er kun åbent på klinikkerne for dem, der forinden har fået en telefonisk eller elektronisk aftale.

Vi laver konkrete og individuelle tandplejefaglige vurderinger af behov for undersøgelse og behandling for at minimere risiko for smittespredning. Vi overholder de sædvanligt høje hygiejnekrav og anvender de anbefalede værnemidler. Vi har afsat tid til ekstra rengøring mellem hvert besøg. Disse tiltag betyder, at der ikke er samme flow som før COVID-19.

  • Der er begrænset antal tider
  • Der er begrænset antal pladser i venteværelserne
  • Pårørende anbefales at vente udenfor
  • Vask hænder og håndled efter ankomst til klinikken
  • Børst tænderne grundigt hjemmefra - det vil ikke være muligt at børste tænder i tandbørsterummet

Vi er i gang med at indkalde alle de, der har været berørte af aflysninger. Der kan fortsat forekomme tider, som bliver udskudt, men alle vil blive kontaktet for en ny tid.

Patienter med symptomer fra luftveje, hvor der kan være mistanke om COVID-19, eller patienter med påvist COVID-19 må IKKE håndteres i tandplejen. 

Om Rebild Tandpleje

Rebild Tandpleje tilbyder gratis tandpleje til alle børn og unge under 18 år. Tandplejen giver et sammenhængende tilbud, der omfatter både forebyggelse af tandsygdomme, behandling af tænder, mund og kæber og tandregulering, hvis der er behov for det.

Dit barn tilmeldes automatisk tandklinikken i det skoledistrikt, hvor I bor. I kan dog også vælge en af vores andre tandklinikker i kommunen.

Omsorgs- og specialtandpleje

Rebild Tandpleje tilbyder desuden omsorgstandpleje og specialtandpleje til børn og voksne med særlige behov. 

Tryghed, omsorg og kvalitet

Rebild Tandpleje består af et dygtigt team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi har alle valgt at arbejde i børne- og ungetandplejen, fordi vi har en særlig interesse for børn og unge. Behandlingen af børn og unge kræver ikke alene, at man er god til sit håndværk – det kræver også indsigt i børns udvikling og omsorg for og glæde ved børn.

Brugerundersøgelse 2017

Tandplejen har gennemført en brugerundersøgelse med 815 besvarelser - og fået meget flotte tilbagemeldinger. Til spørgsmålet vedrørende, hvorledes brugerne samlet set oplevede besøget i Tandplejen, svarede 99,5% positivt. Hele undersøgelsen kan ses i 2 rapporter via nedenstående links

Respekt og samarbejde

Det er ofte nødvendigt at have helt specielle pædagogiske evner for at kunne gennemføre en behandling af børn. – Især har vi meget fokus på smertebehandling. Det er vigtigt for os, at alle behandlinger foregår så skånsomt som muligt. En behandling foregår altid med respekt for dit barn og i samarbejde med dig.

Kurser og ny viden

Tandplejens personale deltager ofte i kurser og sørger dermed for altid at være opdateret med de nyeste behandlingsmetoder og principper til gavn for netop dit barn.

Menu