Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Mand der taler i telefon ved en computermonitor. Modelfoto: colourbox.com

Smitteopsporing

Rebild Kommune har lavet en aftale med Styrelsen for Patientsikkerhed om at hjælpe med smitteopsporingen.

Kommunen hjælper med to former for smitteopsporing.

Opkald til smittede borgere

Hvis du er konstateret smittet er det først Styrelsen for Patientsikkerhed der frosøger at få kontakt med dig. Hvis ikke det lykkes inden for 24 timer, forsøger kommunen at ringe til dig. Lykkes det heller ikke for kommunen at få kontakt med dig over telefon, vil to medarbejdere opsøge dig fysisk.

Uanset om vi får kontakt til dig på den ene eller anden måde, vil du få en vejledning om isolation og opsporing af nære kontakter.

Opfølgende opkald til smittede borgere

Hvis du er konstateret smittet og Styrelsen for Patientsikkerhed (eller vi) har talt med dig, ringer vi til dig to dage senere. Det er blot for at følge op på hvordan isoleringen forløber og om der er yderligere nære kontakter der skal kontaktes. 

Og som ved den første henvendelse, vil to medarbejdere forsøge at kontakte dig fysisk, hvis det ikke lykkes at træffe dig på telefonen.

Ingen mulighed for selvisolation?

Hvis du er konstateret smittet og ikke selv har et sted at isolere dig, kan kommunen hjælpe med et egnet sted. Der sker efter en individuel vurdering.

Monsido - statistik

Cookieinformation