Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Sundhedshuset i Støvring

Nyt Sundhedshus

På Rådyret 1 i Støvring finder du det nye Sundhedshus, som blandt andet nu huser kommunens Sundhedscenter.

Det nye Sundhedshus på Rådyret 1 i Støvring er nu taget i brug. Sundhedscentret, der før havde til huse på Mastruplund i Støvring, flytter i uge 27 og 28 alle tilbud og faciliteter til det nye Sundhedshus.

Hvis du har en aftale i Sundhedscentret, men er i tvivl om, hvor du skal møde op, kan du spørge den medarbejder i Sundhedscentret, du er tilknyttet, eller du kan ringe til Sundhedscentret på tlf. 9988 8450.

Sundhedshuset ligger centralt i Støvring, lige ved stationen. Så det er let at komme dertil med både tog, bus og bil – og også til fods eller på cykel fra Støvring. Fra stationen er der trapper og elevator over banen, og derfra kun 2 minutters gang til Sundhedshuset.

Det nye Sundhedshus rummer alle de samme tilbud som Sundhedscentret tidligere har tilbudt, men nu bliver alle aktiviteter samlet et sted, hvor de tidligere var spredt rundt i kommunen. Det giver mulighed for nye og bedre træningstilbud – og vel at mærke i lækre og lyse lokaler og med hele fire træningssale og flere træningsredskaber.

Udover selve Sundhedscentrets tilbud og personale vil alle medarbejderne fra Center Sundhed, Kultur og Fritid også få deres faste arbejdsplads i Sundhedshuset. De administrative medarbejder og konsulenter, der arbejder med sundhed, kultur og fritid, vil derfor fremover have deres faste arbejdsplads i huset. Derfor kan du også møde og få hjælp af disse medarbejdere i sundhedshuset.

Det bliver også muligt for frivillige foreninger at leje lokaler i Sundhedshuset. Ønsker du at vide mere om dette, kan du skrive til cskf@rebild.dk

Sundhedshuset

Monsido - statistik

Cookieinformation