Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Olietanke

På denne side kan du finde oplysninger om, hvordan du skal forholde dig, hvis du skal installere en ny olietank eller skal have sløjfet en eksisterende olietank.

Skal du have ny olietank, sløjfe en olietank eller flytte en olietank, har du pligt til at anmelde det til kommunen. Som boligejer er det dit ansvar, at dine olietanke er registreret i BBR. Det er også dig, der er ansvarlig for, at få anmeldt, hvis du ikke længere bruger din olietank, enten hvis du overgår til anden varmekilde eller din olietank er så gammel, at den ikke længere må bruges jf. olietankbekendtgørelsens sløjfningsterminer for olietanke. 

Ligeledes er det dig, som ejer af olietanken, der skal sikre at krav om vedligeholdelse og anvendelse overholdes jf. tankattest eller ydeevnedeklarationen. Det er også ejer, der er ansvarlig for, at der ikke sker jordforurening som følge af utæt eller overfyldt olietank. Skulle der alligevel ske et olieudslip, skal kommunen straks underrettes.

Monsido - statistik

Cookieinformation