Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
""

Rusmiddelteamet

Har du problemer med stoffer eller alkohol, eller kender du nogen der har? Så kontakt vores rusmiddelteam og få hjælp til at løse problemet. Al vejledning og behandling er gratis.

Rusmiddelteamet står klar og tilbyder ambulant rådgivning og vejledning, afklarende samtaler og behandling til borgere med et problematisk forbrug.

Ring til os

Du kan ringe til os, så laver vi en aftale for at finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Du har ret til at starte i behandling inden for 14 dage. Hvis du er pårørende til eller har kontakt med nogen der har et problematisk forbrug, er du også velkommen til at kontakte os.

Du kan være anonym

Alle, der har behov for det, kan få op til tre anonyme samtaler hvor vi i fællesskab finder ud af hvilket behov du har for en eventuel behandling. Hvis du vælger at komme i ambulant behandling for afhængighed af alkohol, kan du være anonym gennem hele forløbet. Det er i nogle tilfælde muligt for enkelte at komme i anonym korterevarende behandling for stofforbrug. Læs gældende lovgivning her.

Hjælp til børn og unge

Er du under 18 år og har et misbrug eller et problematisk forhold til alkohol og stoffer har vi også mulighed for at hjælpe dig.

Er du barn/ung og drikker din mor, far eller andre af dine voksne – eller bruger de stoffer?

Vi ved, at der er rigtig mange børn/unge, der vokser op i familier med alkohol eller stofproblemer- og at man ment kan føle sig alene om sine oplevelser og problemer.

Vi ved, at børn ofte tænker mere og er mere kede af det, end forældrene tror, når en voksen i familien drikker for meget eller bruger stoffer.

Vi ved, at det aldrig er barnets skyld, at voksne drikker eller bruger andre rusmidler. Det er altid den voksnes ansvar. Selvom du måske nogle gange er sur på dine voksne eller ikke gør det, de beder dig gøre, så er det stadig ikke din skyld, at de drikker.

Vi ved, at du måske er bekymret for hvad der sker, hvis du fortæller, at en af dine voksne har et problem. Vi kan love dig, at vi vil støtte både dig, din voksne og resten af din familie, så I kan få det bedre, og den voksne kan få hjælp til at stoppe med at drikke eller tage stoffer. Voksne skal have hjælp af voksne- og ikke af børn.

Du kan ringe anonymt til os på tlf. 40228456, hvis du gerne vil snakke eller høre hvad, vi kan hjælpe dig og din familie med.  Hvis det er nemmere, kan du måske få en god ven eller en anden voksen til at hjælpe dig med at kontakte os.

Rusmiddelteamet

Rusmiddelteamet består af tre behandlere og en lægekonsulent.

Ønsker du flere oplysninger om behandling for et problematisk forbrug, er du velkommen til at kontakte rusmiddelteamet på 40 22 84 56. Vi har telefontid mandag-fredag fra kl. 8.00 - 9.00. Ringer du udenfor telefontid, kan du lægge en besked, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også henvende dig på e-mail: rusmiddel@rebild.dk

Som nævnt er al vejledning og behandling gratis.

Monsido - statistik

Cookieinformation