Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

elever Rebild Kommune

Vil du være administrativ elev?

Hvert år i februar søger vi tre elever som starter uddannelsen den 1. september – måske er det noget for dig?

Uddannelsen består af en elevtid på to år, der blandt andet indeholder 15 ugers skoleophold, fordelt på 3x4 uger, en uges fagprøve og en uges studietur til Bruxelles.

Du bliver uddannet assistent med speciale i offentlig administration og får blandt andet erfaring med direkte borgerkontakt, telefonbetjening, intern og ekstern kommunikation, økonomi og løn samt i brugen af kommunale it-systemer.
For at sikre dig en bred og alsidig uddannelse, skal du både have borgerrelaterede og økonomibaserede opgaver – du kommer derfor til at være i 2-3 forskellige centre i løbet af din elevtid.

Som kontorelev hos os bliver du en del af elevklubben. Der er møde i klubben ca. hver tredje måned og herudover sociale arrangementer.

Løn og arbejdstid

Du får løn under hele uddannelsen – også under skoleopholdene, hvor du også får bøgerne betalt. Lønnen er bestemt efter HK's overenskomst.

Herudover får du en attraktiv arbejdstid med betalt frokostpause og mulighed for flekstid. Arbejdstiden følger den enkelte afdeling, men de fleste steder er den:

  • Mandag-onsdag : 8-15.20
  • Torsdag : 8-17
  • Fredag : 8-14

Praktik i udlandet

I dit andet år som elev er der mulighed for at blive udstationeret i op til tre måneder i et andet EU land. Opholdet er arrangeret i samarbejde med handelsskolen.

Fremtidsmuligheder

Du får mange spændende fremtidsmuligheder med en uddannelse som assistent med speciale i offentlig administration. Jo mere du suger til dig af viden og erfaring i dit uddannelsesforløb, jo flere jobmuligheder har du efter endt uddannelse. Uddannelsen giver endvidere mulighed for videreuddannelse til for eksempel kommunom, socialformidler, socialrådgiver eller for at tage en diplomuddannelse.

Centrene

Vores administration er opdelt i to fællescentre og syv driftscentre med hver sin chef og hvert sit arbejdsområde. Under 'Om kommunen' kan du se et organisationsdiagram og læse mere om organisationens opbygning.

Om kommunen

Der er ca. 300 administrative medarbejdere fordelt på rådhuset i Støvring samt administrationsbygningerne i Nørager og Terndrup.
Elevtiden kan foregå på et eller to af stederne, afhængig af hvilke centre du kommer til arbejde i.

Det siger vores elever om os

"Som medarbejder i Rebild Kommune får du mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af fællesskabet. Jeg er 39 år og voksenelev – jeg  har tidligere arbejdet i Sundhedsvæsnet og har haft drømmen om et karriereskift i mange år. I 2018 var jeg så heldig, at få en elevplads i Rebild Kommune - det er en fantastisk arbejdsplads! I min elevtid føler jeg mig værdsat og samtidig er der altid plads til spørgsmål osv. Jeg føler, at jeg har fået lov til at vokse med opgaverne og har også fået ansvaret for egne opgaver. Rebild Kommune er et rigtig godt sted at være."
Maiken Thygesen

"Jeg har fundet min rette hylde i arbejdslivet - det har min elevtid vist mig. Jeg har haft mine primære elevpladser i Center Sundhed, Kultur og Fritid og i Borgerservice. Fra begge steder tager jeg en masse spændende erfaring med mig, som både har udfordret mig fagligt og personligt. Som elev i Rebild kommune, føler man sig som en ligeværdig kollega - man får ansvar og føler sig set og hørt. Elevgruppen har et fedt sammenhold, og det bakker kommunen op om med elevmøder og elevture, hvor vi lærer hinanden at kende. Generelt set er det bare en virkelig god elevplads, hvor man får en masse positive og spændende oplevelser og erfaringer, som er med til at danne et godt fundament, som kommende kontorassistent."
Catrine Claire Bodilsen

Hør vores elever Inge og Ditte fortælle om at være elev:

Monsido - statistik

Cookieinformation