Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Din borgerrådgiver

Føler du dig klemt i systemet, eller har du fået en afgørelse, du ikke forstår? Så kontakt vores borgerrådgiver – hun kan hjælpe dig med at finde rundt i det kommunale system.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Eva Helene Antonsen og har mange års erfaring med den kommunale lovgivning og forvaltningsretten.

Jeg er ansat af Økonomiudvalget og arbejder uafhængigt af kommunens administration. Som borgerrådgiver er det min opgave at hjælpe borgerne og kommunen med at få det bedst mulige samarbejde.

Borgerrådgiverens beretning

En gang om året laver jeg en rapport til Økonomiudvalget. Rapporten skal være med til at sikre, at forslag til forbedringer af eksempelvis kommunikationen eller sagsbehandlingen lægges frem for Økonomiudvalget.

Herunder kan du læse de beretninger, der er udgivet indtil i dag. Som det fremgår, er en stor del at min opgave også at give forvaltning og sagsbehandlere råd og vejledning. Ved at lære af de tilfælde hvor forløbet ikke har været hensigtsmæssig, kan kommunen hele tiden blive bedre og bedre til at betjene borgerne.

Alle oplysninger i beretningen er naturligvis anonymiserede, så hverken borgere eller medarbejdere kan genkendes.

Monsido - statistik

Cookieinformation