Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

hjemmeplejen

Arbejd i hjemmeplejen i Rebild

Et godt og trygt arbejdsmiljø for dig og dine kolleger er vigtigt for os – hvis du kan nikke genkendende til det, vil vi gerne have dig med ombord i vores hjemmepleje i Rebild Kommune.

Et godt arbejdsmiljø

Vi har et godt og trygt arbejdsmiljø, hvor du bliver budt velkommen og introduceret grundigt til jobbet. Vi har en velfungerende MED-organisation, der sikrer dig medindflydelse på din arbejdsplads. Dette gælder blandt andet sikkerhed, tilrettelæggelse af arbejdet og organisering. I alle hjemmeplejedistrikter er der arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsvalgte. Vi har et godt samarbejde og spiller hinanden gode.

Selvstændighed

Du vil opleve høj grad af afveksling og selvstændighed i arbejdet, samt mulighed for at oplade mentalt, når du kører mellem borgernes hjem. Dertil vil du i stor grad få ansvaret for at bruge din evne til at prioritere det væsentlige fra det uvæsentlige.

Udvikling

Vi tror på, at vi udvikler os gennem hele livet både fagligt og personligt – ung som senior. Derfor forventer vi ikke, at du ved alt om alting, når du starter i dit nye job hos os. Vi har et internt intro- og opkvalificeringsprogram for SSH og ufaglærte og for SSA, dertil har vi løbende undervisning for alle faggrupper.

Herudover vil du og din leder løbende afklare, hvilke kompetencer du allerede har, og hvilke du har brug for at udvikle dels i introduktionsperioden og ved den årlige MUS (Medarbejder Udviklings- Samtale). Dette gælder hvad end du har brug for opkvalificering, kompetenceudvikling, uddannelse eller videreuddannelse.

 

Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø og en god start på din vagt giver tilfredse medarbejdere og glade borgere. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder får en god start og slutning på din arbejdsdag og derfor har vi dedikeret tid til forberedelse, når du møder ind, og tid til dokumentation og andet du måske ikke fik tid til i slutningen af din arbejdsdag. Et godt og trygt arbejdsmiljø for dig og dine kolleger er vigtigt for os – hvis du kan nikke genkendende til det, vil vi gerne have dig med ombord i vores hjemmepleje i Rebild Kommune.

Søg gerne uopfordret!

Har du brug for at høre mere om arbejdet i
hjemmeplejen og og hvad vi kan tilbyde dig, så
ring eller skriv til kontaktpersonen i det ønskede
distrikt. Du er også meget velkommen til at søge job uopfordret hos os. Send din ansøgning på mail, til en af vores kontaktpersoner nedenfor

Syd – Nørager, Haverslev, Rørbæk og Suldrup:

Mette Kristiansen
21 75 22 63

imkri@rebild.dk

Vest – Støvring og Øster Hornum:

Maria Lise Bredal Christensen
29 37 91 66

imalb@rebild.dk

Øst – Skørping, Terndrup og Bælum:

Jane Astono
Hjemmeplejeleder
99 88 85 96

ijaas@rebild.dk
 

Kvalitets- og uddannelseskonsulent:

Maria Foged
41 14 77 87

mafo@rebild.dk

 

Ledige stillinger
 

Monsido - statistik

Cookieinformation