Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Kommunens budget - spørgsmål og svar

Det kommunale budget er en vanskelig og kompleks størrelse. På denne side har vi forsøgt at gøre det lidt mere forståeligt gennem spørgsmål og svar.

Den kommunale økonomi vedrører os alle på den ene eller anden måde, og det kan være svært at finde ud af hvad der er op og ned. Derfor har vi samlet en række af de ofte stillede spørgsmål og formuleret nogle svar, som vi håber giver en bedre forståelse for de forskellige emner. Svarende er så vidt muligt formuleret således at de kan læses og forstås individuelt, men der kan være henvisninger til andre spørgsmål og svar, for nærmere uddybning.

Hvis du har et overordnet spørgsmål til hvordan den kommunale økonomi er sammensat, som du ikke finder svar på herunder, så send en mail til os, og vi vil forsøge at finde et svar og dele det her på siden. Vi kan ikke besvare spørgsmål om konkrete sager og vi kan ikke svare direkte tilbage på mail, men de spørgsmål vi får ind, vi danne grundlag for at udbygge denne side.

Send os en mail

Monsido - statistik

Cookieinformation