Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
Billede af vinglas og flaske

Bevillingsnævnet

Bevillingsnævnet er den myndighed, der udsteder alkoholbevillinger, godkender bestyrere og giver tilladelse til restaurationers åbningstider.

Ansøgning om alkoholbevilling, fornyelse af alkoholbevilling, bestyrergodkendelse og udvidet åbningstid skal sendes til Nordjyllands Politi, Bevilling og Tilladelser, Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg. Herefter behandler Nordjyllands Politi ansøgningen og sender en indstilling til Rebild Kommunes bevillingsnævn.

Du kan hente blanketter til ansøgning om alkoholbevilling, fornyelse af alkoholbevilling, bestyrergodkendelse eller til anmeldelse af ændring af sammensætning af direktion og bestyrelse i selskaber og foreninger på Politiets hjemmeside.

Hent ansøgningsskemaer her

Medlemmer

Bevillingsnævnet har 6 medlemmer; Borgmesteren er formand, to kommunalbestyrelsesmedlemmer valgt af Rebild byråd, en repræsentant for politiet, et medlem udpeget af Horesta og et medlem udpeget af Danmarks Restauranter og Caféer.

Leon Sebbelin (formand + sagkyndigt medlem)
Lars Kæp Jensen - Udpeget af Danmarks Restauranter & Cafeer
Hans Ravn Kristensen - Udpeget af HORESTA
André Ellegaard Jensen (næstformand) - Udpeget af byrådet
Peter Kjær - Udpeget af byrådet
Poul Serverinsen - Repræsentant for Nordjyllands Politi

Medlemmerne udpeges for en 4-årig periode, svarende til byrådets valgperiode.

Kontakt

Rebild Kommune
Bevillingsnævnet
Hobrovej 110
9530 Støvring

Telefon: 99 88 99 88.
raadhus@rebild.dk

Monsido - statistik

Cookieinformation