Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Billede af vinglas og flaske

Bevillingsnævnet

Bevillingsnævnet er den myndighed, der udsteder alkoholbevillinger, godkender bestyrere og giver tilladelse til restaurationers åbningstider.

Ansøgning om alkoholbevilling, fornyelse af alkoholbevilling, bestyrergodkendelse og udvidet åbningstid skal sendes til Nordjyllands Politi, Bevilling og Tilladelser, Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg. Herefter behandler Nordjyllands Politi ansøgningen og sender en indstilling til Rebild Kommunes bevillingsnævn, som er udlagt til Økonomiudvalget.

Du kan hente blanketter til ansøgning om alkoholbevilling, fornyelse af alkoholbevilling, bestyrergodkendelse eller til anmeldelse af ændring af sammensætning af direktion og bestyrelse i selskaber og foreninger på Politiets hjemmeside.

Hent ansøgningsskemaer her

Lejlighedstilladelser

Det er alene Politiet, der kan give lejlighedstilladelser til at udskænke alkohol ved enkeltstående arrangementer. Politiet kan kontaktes på tlf. 96301448.

Monsido - statistik

Cookieinformation