Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

BBR: Bygnings- og boligregistret

Bygnings- og Boligregistret er et landsdækkende register med data om samtlige af landets bygninger og boliger. Her kan du læse, hvorfor det er vigtigt, at du tjekker de oplysninger der står i BBR og hvordan du gør det via din BBR-meddelelse.

Registret indeholder blandt andet oplysninger om arealer, opførelses årstal, ydervægs- og tagdækningsmaterialer samt vand- og afløbsforhold.

Find din BBR-meddelelse

BBR-meddelelsen er en udskrift af de oplysninger, der er registreret i Bygnings- og Boligregisteret (BBR) hos kommunen. 

Står du og mangler din BBR-meddelelse, skal du selv finde den via linket nedenfor. 

Se din BBR-meddelelse her

Din pligt som boligejer

Du skal som boligejer tjekke, at alle oplysningerne i BBR-meddelelsen er korrekte. Arealet kontrolleres ved at måle bygningerne op ved udvendige mål og derefter beregne arealet.

Du risikerer en bøde på 5.000kr. hvis du ikke oplyser om de fejl, du har fundet i BBR.

Husk at oplysningerne på din BBR-meddelelse skal give udtryk for de faktiske forhold på din ejendom - også selvom bygningerne måske ikke er godkendt af din kommune.

Hvis du finder en fejl i din BBR-meddelelse, skal du sende ændringen via selvbetjeningsløsningen Ret BBR. For at bruge selvbetjeningsløsningen, skal du bruge MitID. 

Du finder linket nedenfor. På siden kan du også finde en vejledning samt tjekke dine BBR- oplysninger. 

Ret BBR oplysninger her

Har du spørgsmål til BBR kontakt bbr@rebild.dk

Monsido - statistik

Cookieinformation

Muni - BBR