Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Madordning, ældrecenter eller i eget hjem

Bor du på et af vores ældrecentre, får du leveret din døgnkost fra vores produktionskøkken. Er du bevilliget madservice i eget hjem, kan du vælge madservice fra en af vore godkendte leverandører.

Bor du på et af vore ældrecentre?

Når du bor i en plejebolig på et af vore ældrecentre i Rebild Kommune, er du forpligtiget til at købe døgnkost der produceres fra bunden i  Produktionskøkkenet i Støvring.

Tilberedning og servering af mad til Rebild Kommunes ældrecentre laves med fokus på Det gode måltid.
Det gode måltid omhandler alt lige fra råvarerne og produktion af maden i Produktionskøkkenet til anretning og servering af maden i boenhederne på ældrecentrene. Måltiderne handler om mere end bare at få noget af spise, det handler også om at få en god oplevelse.

I Rebild Kommune laves hovedret og biret til dagens varme mad i Produktionskøkkenet, som ligger i Støvring. Maden pakkes og transporteres til ældrecentrene, hvor den opvarmes og anrettes. Den mad der serveres udover disse retter laves på ældrecentrene, det vil sige, at f.eks. smørrebrød, kager, morgenmad, mellemmåltider og lignende bliver lavet på ældrecentrene.

Uddannede måltidsværter skal på ældrecentrene holde fokus på Det gode måltid og sikre at maden bliver en god oplevelse. Måltidsværterne hjælper med at dække et pænt bord, anrette maden og skabe hygge omkring måltiderne.

Til fødselsdage, fester og andre specielle begivenheder står køkkenet altid klar til at hjælpe med at lave noget særligt. Produktionskøkkenet er løbende i dialog med både ældrecentrets medarbejdere og beboere om særlige ønsker og behov. Herudover har Produktionskøkkenet og ældrecentret også et samarbejde med en ernæringsvejleder.

Afregning af døgnkost 

Ved indflytning på ældrecentret udfylder beboeren en aftaleseddel hvor døgnkosten er obligatorisk. Der er mulighed for at udfylde konto oplysninger så betalingen kan ske automatisk via PBS. 
Plejepersonalet er behjælpelig med servering og anretning af maden, såfremt det er vurderet, at du har behov for dette. Drikkevarer indgår i kostpakken, men øl, vand, vin og snaps er som udgangspunkt for egen regning.

Madservice

Bor du i eget hjem og ikke selv er i stand til at lave mad, så kan du søge om madservice i form af hovedret og biret via Borgervisitationen. Madservice er til dig, der har fået bevilliget ordningen på baggrund af en individuel vurdering.

Har du en nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller særlige sociale problemer der gør, at du ikke kan magte opgaverne i forhold til madlavning, kan du få bevilget hovedret og biret. 

Alle vore leverandører af madservice er godkendte af Rebild Kommune.

Afregning af madservice

Det er den enkelte godkendte leverandører der bestemmer afregningen af madservice, dog er prisen fastsat på hoved- og biret jævnfør Fritvalgsdatabasen som du finder i linket nederst på siden.

Tilvalgsretter udover hovedret og biret afregnes direkte mellem leverandør og borger.  

Leverandører af madservice i eget hjem

Leverandører i Center pleje og Omsorg

Smileyrapport

Smileyrapport
 

Fritvalgsdatabasen

Fritvalgsdatabasen

 

Monsido - statistik

Cookieinformation