Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Praktik og uopfordrede ansøgninger

Vi modtager jævnligt ansøgninger fra mennesker der ønsker en praktikplads eller som søger vikariater eller andre former for ansættelse. For at vi kan behandle disse ansøgninger bedst muligt, så vi ikke spilder hverken vores egen eller ansøgernes tid, beder vi interesserede om at følge nogle få retningslinjer.

Først og fremmest er vi naturligvis glade for at nogle viser interesse for at arbejde hos os eller tage en del af deres uddannelse hos os. Men vi oplever desværre ofte at ansøgningerne er meget brede og meget generelle. Det gør det svært at få ansøgningen sendt det rigtige sted hen og behandle den fornuftigt. 

Find ud hvad du vil

Så inden du sender en ansøgning om ...

  • praktikplads
  • vikariat
  • job med løntilskud
  • arbejdsprøvning
  • fast stilling

... eller andet, skal du finde ud af hvilket center eller hvilken institution du vil søge hos. Du er naturligvis velkommen til at søge hos flere.

Find oplysninger

Rebild Kommune har en lang række institutioner der servicerer borgerne inden for en lang række områder. Her er link til oplysninger om nogle af de forskellige områder:

Hvis du søger hos administrationen, vil det være hos et af vores ni centre. Du kan læse ganske kort om de enkelte centre og finde kontaktoplysninger under 'Om kommunen'. Du er naturligvis velkommen til at kontakte centrene inden du sender en ansøgning.

Om kommunen

Find endnu flere oplysninger

I det hele taget opfordrer vi til at du orienterer dig her på hjemmesiden om kommunen og dens opgaver inden du skriver din ansøgning. På den måde kan du gøre den mere målrettet og så kan vi lettere vurdere den. 

Hvis du søger hos flere centre eller flere institutioner, må du meget gerne gøre opmærksom på det i ansøgningerne.

Du skal sende din ansøgning til direkte til den institution eller det center du er interesseret i - gerne flere. Husk at skrive i emnefeltet hvad det drejer sig om.

Monsido - statistik

Cookieinformation