Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
SOSU-elever ved tavle

SOSU-elev i Rebild – tid til at lære!

Vil du have et job, hvor omsorg for andre er den centrale opgave, og hvor du virkelig kan gøre en forskel? Så er uddannelsen som social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent her i Rebild Kommune lige noget for dig.

Særligt for dig, der bliver elev i Rebild Kommune: 

 • Du har studietid svarende til seks timer pr. uge.   

 • Du følges af din vejleder en gang om ugen og får derefter feedback på praksis og på din skriftlige reflektionsopgave. 

 • Du får to måneders garantiansættelse og 3.000 kr. som stay onboard-bonus, efter fire måneders ansættelse som ny sosu-assistent 

Søg nu!

Er uddannelsen noget for dig, kan du læse mere om det praktiske herunder.  

Hold øje med vores hjemmeside, facebookside og ugeaviserne for ledige stillinger - eller følg linket herunder, der fører dig direkte til vores ledige stillinger.

Ledige stillinger

Er du nysgerrig, eller brænder du inde med spørgsmål?

Så kan du læse yderligere og få svar på mulige spørgsmål på nedenstående hjemmeside. Via hjemmesidens chatfunktion i højre hjørne, har du her mulighed for at spørge en medarbejder om alt lige fra jobbet som SOSU-elev til din ansøgning.

Læs mere her

Du kan også kontakte vores uddannelseskonsulenter Gitte eller Mette.

Gitte Tougaard, uddannelseskonsulent
Telefon 99888418
E-mail: igito@rebild.dk eller 

Mette Dyrholm Hundsholt, uddannelseskonsulent   
Telefon 99889117
E-mail: mdhu@rebild.dk

Hvorfor skal du være SOSU-elev hos os?

SOSU-elever samlet ved bord
 • Hos os har vi hele tiden fokus på dig og din uddannelse. Det er din læring og dine praktikmål der er vigtige. Her er faktisk tid til at lære. 
   
 • Praktikvejlederen følger dig tæt og støtter dig mod målene for din praktik.  
   
 • Uddannelsen giver mulighed for, at du kan videreuddanne dig inden for sundhedsområdet – for eksempel til sygeplejerske, ergo- eller fysioterapeut.
   
 • Begge uddannelser er elevuddannelser, hvor du veksler mellem skoleophold og praktik på et af vores ældrecentre eller i hjemmeplejen. 
   
 • Det er en bred praktisk og teoretisk sundhedsuddannelse, der ud over rigtig gode jobmuligheder, også er dit springbræt til en videreuddannelse inden for sundhedsområdet. 
SOSU-elev studerer i bog
 • Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og kompetencer. Derfor er du for eksempel også selv med til at vælge dit praktiksted, når vi sammen tilrettelægger din praktik. 
   
 • Du er tilknyttet en uddannelsesansvarlig, der blandt andet koordinerer din praktik og har ansvaret for et godt læringsmiljø med planlagt undervisning og plads til refleksion. 
   
 • På vores arbejdspladser er der plads til alle – også til dig, der har særlige behov. 

Dine opgaver hos os 

Din vigtigste opgave er at hjælpe mennesker, der på grund af alder eller sygdom har brug for omsorg, praktisk hjælp, pleje eller sygepleje i deres dagligdag. 

I Rebild Kommune yder vi hjælp til selvhjælp – rehabilitering. Det betyder, at du vejleder og motiverer borgerne til selv at udføre de daglige gøremål de kan i stedet for at gøre det for dem. 

Praktiksteder 

Vi uddanner elever på alle vores ældrecentre og i hjemmeplejen. På Terndrup, Støvring og Haverslev Ældrecenter er der mødested for hjemmeplejegrupperne. 

Monsido - statistik

Cookieinformation