Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

SOSU-elever ved tavle

SOSU-elev i Rebild – tid til at lære!

Vil du have et job, hvor omsorg for andre er den centrale opgave, og hvor du virkelig kan gøre en forskel? Så er uddannelsen som social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent her i Rebild Kommune lige noget for dig.

Særligt for dig, der bliver elev i Rebild Kommune: 

 • Du har studietid svarende til seks timer pr. uge.   

 • Du følges af din vejleder en gang om ugen og får derefter feedback på praksis og på din skriftlige reflektionsopgave. 

Søg nu!

Er uddannelsen noget for dig, kan du læse mere om det praktiske herunder.  

Hold øje med vores hjemmeside, facebookside og ugeaviserne for ledige stillinger - eller følg linket herunder, der fører dig direkte til vores ledige stillinger.

Ledige stillinger

Og hvad laver man så som SOSU-elev i Rebild Kommune?

Er du blevet nysgerrig på hvad man egentlig laver som SOSU-elev i Rebild Kommune, så kan du læse meget mere på sosurebild.dk (link herunder).

Skulle du brænde inde med spørgsmål du ikke finder svaret på på hjemmesiden - så tøv ikke vi har også en chatfunktion!

Chatfunktionen besvares af medarbejdere, der kan vejlede og guide dig indenfor alt lige fra jobindhold til hvor du finder et ansøgningsskema. 

sosurebild.dk – den direkte genvej til din fremtidige uddannelse

Du kan også kontakte vores uddannelseskonsulenter på telefon 99 88 91 15 kl. 9-13 på alle hverdage eller sende os en mail:

uddannelsesteam@rebild.dk 

Hvorfor skal du være SOSU-elev hos os?

SOSU-elever samlet ved bord
 • Hos os har vi hele tiden fokus på dig og din uddannelse. Det er din læring og dine praktikmål der er vigtige. Her er faktisk tid til at lære. 
   
 • Praktikvejlederen følger dig tæt og støtter dig mod målene for din praktik.  
   
 • Uddannelsen giver mulighed for, at du kan videreuddanne dig inden for sundhedsområdet – for eksempel til sygeplejerske, ergo- eller fysioterapeut.
   
 • Begge uddannelser er elevuddannelser, hvor du veksler mellem skoleophold og praktik på et af vores ældrecentre eller i hjemmeplejen. 
   
 • Det er en bred praktisk og teoretisk sundhedsuddannelse, der ud over rigtig gode jobmuligheder, også er dit springbræt til en videreuddannelse inden for sundhedsområdet. 
SOSU-elev studerer i bog
 • Vi tager udgangspunkt i dine behov og kompetencer i planlægningen af dit uddannelsesforløb og har øje for individuelle hensyn/behov. 
   
 • Du er tilknyttet en uddannelsesansvarlig, der blandt andet koordinerer din praktik og har ansvaret for et godt læringsmiljø med planlagt undervisning og plads til refleksion. 
   
 • På vores arbejdspladser er der plads til alle – også til dig, der har særlige behov. 

Dine opgaver hos os 

Din vigtigste opgave er at hjælpe mennesker, der på grund af alder eller sygdom har brug for omsorg, praktisk hjælp, pleje eller sygepleje i deres dagligdag. 

I Rebild Kommune yder vi hjælp til selvhjælp – rehabilitering. Det betyder, at du vejleder og motiverer borgerne til selv at udføre de daglige gøremål de kan i stedet for at gøre det for dem. 

Praktiksteder 

Vi uddanner elever på alle vores ældrecentre og i hjemmeplejen. På Terndrup, Støvring og Haverslev Ældrecenter er der mødested for hjemmeplejegrupperne. 

Monsido - statistik

Cookieinformation