Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
""

SOSU-elev i Rebild – tid til at lære!

Vil du have et job, hvor omsorg for andre er den centrale opgave og hvor du virkelig kan gøre en forskel? Har du lyst til at tage en uddannelse, hvor der hele tiden er fokus på dine faglige og personlige kompetencer? Så er uddannelsen som social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent her i Rebild Kommune lige noget for dig!

Begge uddannelser er elevuddannelser, hvor du veksler mellem skoleophold og praktik på et af vores ældrecentre eller i hjemmeplejen.

Det er en bred praktisk og teoretisk sundhedsuddannelse, der ud over rigtig gode jobmuligheder, også er dit springbræt til en videreuddannelse inden for sundhedsområdet.

Hvorfor skal du være SOSU-elev hos os?

Vi kunne sagtens komme med en masse gode argumenter. Men i stedet giver vi ordet til Julie og Jesper der har valgt at være SOSU-elever hos os. Og som du kan se, har de bestemt ikke fortrudt det.

Citat, Julie, sosuelev: Her er jeg ikke bare et sæt ekstra hænder.
  • Hos os er du ikke en del af normeringen. Det vil sige, at vi hele tiden har fokus på dig og din uddannelse. Det er din læring og dine praktikmål der er vigtige. Her er faktisk tid til at lære.
  • Som elev bliver du fulgt tæt af din praktikvejleder, som støtter dig i at arbejde med målene for din praktik.
  • Uddannelsen giver mulighed for, at du kan videreuddanne dig inden for sundhedsområdet – for eksempel til sygeplejerske, ergo- eller fysioterapeut.
Citat, Jesper, sosu-elev: Jeg har selv været med til at bestemme mit praktiksted.
  • Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og kompetencer. Derfor er du for eksempel også selv med til at vælge dit praktiksted, når vi sammen tilrettelægger din praktik.
  • Du er tilknyttet en uddannelsesansvarlig, der blandt andet koordinerer din praktik og har ansvaret for et godt læringsmiljø med planlagt undervisning og plads til refleksion.
  • På vores arbejdspladser er der plads til alle – også til dig, der har særlige behov.

Dine opgaver hos os

Din vigtigste opgave er at hjælpe mennesker, der på grund af alder eller sygdom har brug for omsorg, pleje eller sygepleje i deres dagligdag.

I Rebild Kommune yder vi hjælp til selvhjælp – rehabilitering. Det betyder, at du også skal vejlede og motivere borgerne til selv at udføre de daglige gøremål de kan i stedet for at gøre det for dem.

Praktiksteder

Vi uddanner elever på alle vores ældrecentre og i hjemmeplejen – med samme høje kvalitet.

På Terndrup, Støvring og Haverslev Ældrecenter er der mødested for hjemmeplejegrupperne. 

Søg nu!

Er uddannelsen noget for dig, kan du læse mere om det praktiske herunder. 

Hold øje med vores hjemmeside, facebookside og ugeaviserne for ledige stillinger.

Ledige stillinger

Test af indlejret kode blok

Cookieinformation

Monsido - statistik