Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Ejendomsskat

Ejer du en ejendom eller grund skal du betale ejendomsskat til kommunen. I Rebild Kommune består ejendomsskatten af grundskyld og gebyr til rottebekæmpelse.

Vi udsender hvert efterår ejendomskattebilletten, der er gældende for det følgende kalenderår. På skattebilletten kan du se den beregnede grundskyld og gebyret til rottebekæmpelse. Du kan også se den fastsatte grundværdi og ejendomsværdi, der ligger til grund for beregningerne. 

Ejendomsskatten er fordelt på to rater med forfaldsdato 1. februar og 1. august. Vær opmærksom på, at din skattebillet og dit giroindbetalingskort kan ligge i din e-boks. Bagsiden til skattebilletten er vedhæftet som bilag. 

Spørgsmål til vurderingen

Har du spørgsmål til fastsættelsen af ejendoms- eller grundværdi, kan du kontakte Vurderingsstyrelsen på tlf. 7222 1616.

Spørgsmål til betaling, renter og gebyrer

Kontakt Fællescenter Økonomi og IT på tlf. 9988 7576.

Øvrige spørgsmål til ejendomsskat

Kontakt Center Plan, Byg og Vej på tlf. 9988 7686.

Monsido - statistik

Cookieinformation