Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Skolebørn, foto: Colourbox

Skolesundhedsplejen

Skolesundhedsplejen har fokus på og følger børnenes sundhedstilstand og trivsel.

Skolesundhedsplejersken undersøger børnene, styrker og støtter dem i at træffe sunde valg, tilbyder at undervise klasser eller grupper af børn i menstruation, pubertet, seksualitet og andre aktuelle emner.  Sundhedsplejersken samarbejder med forældre, lærer og aktuelle sparringspartere om at øge børnenes trivsel i dagligdagen.

Som barn, ung eller forældre kan du tale med skolesundhedsplejersken om alt det, der har med sundhed og trivsel at gøre – også de ting der kan være svære at tale om. 

Skolesundhedsplejersken har tavshedspligt og samarbejder først og fremmest med jer som familie. Efter aftale med jer, kan hun også trække på andre faggrupper i sit arbejde. Det kan for eksempel være læger, hospitaler, tandplejere, børneinstitutioner, sagsbehandlere og skolepsykolog. 

Samtaler og undersøgelser

Det enkelte skolebarn får tilbud om samtale og undersøgelse individuelt ved behov og på udvalgte årgange. Den rutinemæssige undersøgelse ved skolesundhedsplejersken består af synsprøve, højde- og vægtmåling samt på enkelte klassetrin høreprøve. Samtalens omdrejningspunkt er det enkelte barns trivsel.

Monsido - statistik

Cookieinformation