Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Opkvalificering

Opkvalificering

For at sikre at din virksomhed fremadrettet kan vækste og konkurrere, er det vigtigt, at dine medarbejdere har de rette kompetencer.

Opkvalificering af dine ansatte

Der er forskellige muligheder for opkvalificering og uddannelse af dine medarbejdere. Vi kan være behjælpelige med at klarlægge de mange muligheder, din virksomhed har. 

Kontakt vores konsulenter, hvis du har brug for:

  • Afdækning af din virksomheds behov for opkvalificering og uddannelse
  • afsøgning af muligheder for kurser og uddannelser
  • afklaring af de økonomiske rammer for et forløb.

Opkvalificering af ledige

Står din virksomhed og kigger ind i en fremtid, hvor du kommer til at mangle arbejdskraft, bestræber vi os på at kunne levere kvalificeret arbejdskraft til din virksomhed.

Vi vil kunne indgå i et samarbejde omkring opkvalificering af ledige til specifikke områder hos din virksomhed eller inden for en branche, hvor der er et behov.

Vi har derfor brug for dig til at kunne sikre fremtidens behov for arbejdskraft. 

Kontakt Rekrutteringsservice

Kontakt os, hvis du har et behov for arbejdskraft nu eller på sigt, og kontakt os, hvis du ønsker at indgå i et samarbejde.

Kontakt Rekrutteringsservice på 2260 7295 eller rekr@rebild.dk

Monsido - statistik

Cookieinformation