Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Koldkrigsmuseet REGAN Vest

REGAN Vest er en unik museumsoplevelse tæt på Rebild Bakker. Her er mulighed for at få den kolde krig helt tæt, både over, og i særdeleshed, under jorden.

Hovedattraktionen er den atomsikre bunker REGAN Vest, der blev opført i al hemmelighed i 1960’erne. Bunkeren er ikke et militært anlæg, men blev bygget med det formål at huse regeringen, embedsmænd samt den siddende regent i tilfælde af en atomkrig.

Indgangen til selv bunkeren ligger godt skjult mellem træerne i skoven, men foran den – ud mod vejen – ligger en gul murstensvilla. Her boede maskinmesteren med sin familie. Han havde det daglige tilsyn med bunkeren. Maskinmesterens villa kan også besøges. Den er indrettet, som den ville se ud i 1980, da der boede en familie med far, mor og to børn.

Foruden bunker og maskinmesterbolig består Koldkrigsmuseet REGAN Vest af en velkomst- og udstillingsbygning med café og udstillinger, der fortæller om den kolde krig, det danske beredskab i krisesituationer, om bunkerens konstruktion og samtid.

Køb billet og rundvisning her

Bemærk at der er begrænsede antal p-pladser og en række praktiske oplysninger der er gode at kende.

Læs mere om parkering og andre praktiske oplysninger

Få et smugkig

På billederne herunder, kan du få et smugkig på hvad museet kan tilbyde.

Alle foto: (c) Lars Horn

Monsido - statistik

Cookieinformation