Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
Sygemeldt

Sygemeldt

Du har ret til sygedagpenge, hvis du bliver syg og ikke får fuld løn under sygdom, eller hvis du er selvstændig og forsikret, eller hvis du er ledig og medlem af en A-kasse.

Du kan få sygedagpenge, hvis du er ude af stand til at arbejde på grund af din egen sygdom. Du skal som udgangspunkt bo i Danmark, betale skat af din indtægt i Danmark og opfylde et fastsat krav om beskæftigelse.

Hvordan får du sygedagpenge?

For at få sygedagpenge skal du starte med at melde dig syg. Afhængigt af om du er ledig på dagpenge, lønmodtager eller selvstændig erhvervsdrivende, er det forskelligt, hvad du skal gøre. Gå til den side, der er relevant for dig - se i menuen.

Længere sagsbehandlingstider i Ydelsesafdelingen

Borgere og virksomheder må desværre for tiden forvente længere sagsbehandlingstider i Ydelsesafdelingen.

Årsagen er, at vi får ekstraordinært mange ansøgninger om enkeltydelser og ansøgninger om hjælp til forsørgelse. Dertil har vi stadig et stort hængeparti af opgaver forbundet med den seneste Covid-19-situation, som gav arbejdsgivere ret til refusion af sygedagpenge fra første fraværsdag.

Vi arbejder på højtryk for komme igennem bunkerne og sikre korrekt og rettidig udbetaling til alle.

Vi håber på jeres forståelse.
(20.05.2022)

Monsido - statistik

Cookieinformation

Muni - sygedagpenge