Rekruttering og fastholdelse

Foto: Colourbox. Rekruttering
Står du og mangler medarbejdere, eller har du en medarbejder, der er syg? Vi kan hjælpe dig med rekruttering, fastholdelse af medarbejdere eller opkvalificering af dine medarbejdere.

Vi vil gerne være din virksomheds foretrukne samarbejdspartner, når det handler om rekruttering, opkvalificering og fastholdelse af medarbejdere. 

Vi står derfor klar til at hjælpe din virksomhed med

Rekrutteringsservice

Har du brug for hjælp til rekruttering, ring til Rekrutteringsservice på telefon 22 60 72 95 eller skriv til rekr@rebild.dk

Jobcenter Rebild

Hvis du har spørgsmål til opkvalificering eller fastholdelse af medarbejdere eller ønsker at booke os til et besøg på din virksomhed, kan du kontakte Jobcenter Rebild på telefon 99 88 88 00.

Læs mere

Nedenfor kan du se Jobcenter Rebilds vision og mission, og du kan læse mere om vores Beskæftigelsesplan for i år.

Jobcenter Rebilds vision og mission

I Jobcenter Rebild arbejder vi med udgangspunkt i de fælles kommunale værdier og har med afsæt deri formuleret følgende vision og mission for jobcenterets arbejde:

Vision

Vi gør det, der virker! Vi er nyskabende, vi er modige og trives med at arbejde i Danmarks stærkeste jobcenter.

Mission

I Center Arbejdsmarked er vi forankret i udvikling og forandring. Vi inspirerer borgere og virksomheder til at se nye muligheder. Det gør vi ved at udleve vores værdier og være effektive også i den tværfaglige indsats.

Menu