Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Affald og rotter

Få svar på dine spørgsmål og bliv klogere på affaldssortering og rotter her på siden eller i vores affaldshæfte. Du kan også benytte vores selvbetjening eller hente affalds-appen til din telefon.

Hold dig opdateret om den nye affaldsordning

Vi vil her dele vigtige opdateringer i forbindelse med den nye affaldsordning, f.eks. informationer om hjemtagning af de gamle containere til dagrenovation.

Har du spørgsmål til den nye ordning, kan du finde svar på de fleste spørgsmål ved at klikke på linket herunder.

Gå til info om ny affaldsordning
 

Opdatering d. 15.08.2023

De fleste har nu fået hentet deres gamle container til dagrenovation, men hvis du ikke endnu ikke har fået hentet din, vil vi meget gerne høre fra dig. Hvis der ligeledes er mangler på din nye container til mad- og restaffald, f.eks. hvis skillevæggen mangler, må du også meget gerne kontakte os.

Kontakt affaldskontoret

Sammen med den nye container til mad- og restaffald skulle du gerne have modtaget en startpakke med informationer om den nye ordning. Har du ikke modtaget en startpakke, kan alle informationsmaterialerne findes på vores hjemmeside via linket herunder.

Find startpakken

På kommunens biblioteker og hos borgerservice i Støvring, er det også muligt at hente fysiske informationsmaterialer samt købe en grøn madspand på syv liter til indendørs sortering af dit madaffald.

SORTERINGSGUIDE - Sådan sorterer du dit affald

Søg på det affald du mangler hjælp til at sortere i vores sorteringsguide herunder.

Du søger ved at indtaste affaldet i feltet "Søg efter type af affald". Når du begynder at skrive, vil guiden automatisk komme med forslag til dig - klik på det rigtige forslag for at se, hvordan affaldet skal sorteres.

Affalds-app

Vi har netop lanceret en ny selvbetjeningsløsning og en ny affalds-app du kan hente til din telefon. Her kan du blandt andet se hvornår vi tømmer din skraldespand, bestille afhentning af storskrald, give os besked hvis din skraldespand ikke er blevet tømt og meget, meget andet. 

Hent appen "Rebild Affald" her:

Google Play - Android

Apple Appstore - iOS

Affaldskalender

Vil du se hvornår vi tømmer din skraldespand næste gang? Eller vil du gerne have en oversigtskalender du kan printe ud hænge på køleskabet? Du finder begge dele her:

Selvbetjening

Har du ikke en smartphone, eller ønsker du ikke at bruge appen? Så kan du bruge vores selvbetjeningsløsning her på hjemmesiden:

Genbrugspladser

Kommunen har tre genbrugspladser. Her finder du åbningstider og kontaktoplysninger:

Hvornår har genbrugspladsen åben?

Affaldshæfte 2023

Du kan se det her eller hente et fysisk eksemplar i borgerservice, på bibliotekerne eller på genbrugspladserne.

Bemærk at affaldshæftet er mere enkelt i år end sædvanligt, fordi vi starter en ny affaldsordning til maj 2023. 

Læs mere og hent affaldshæftet her

Monsido - statistik

Cookieinformation