Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Affald og rotter

Få svar på dine spørgsmål og bliv klogere på affaldssortering og rotter her på siden eller i vores affaldshæfte. Du kan også benytte vores selvbetjening eller hente affalds-appen til din telefon.

Hold dig opdateret om den nye affaldsordning

Vi vil her dele vigtige opdateringer i forbindelse med den nye affaldsordning, f.eks. datoer for ekstra tømninger.

Har du spørgsmål til den nye ordning, kan du finde svar på de fleste spørgsmål ved at klikke på linket herunder.

Gå til info om ny affaldsordning
 

Opdatering d. 17.05.23

De fleste containere er snart bragt ud, men vi oplever desværre, at nogle stadig mangler deres nye container. Er det tilfældet for dig, må du fortsat bruge din gamle container på trods af det påsætte klistermærker. Har du fået hentet din gamle container og stadig ikke modtaget den nye, må du bruge en affaldssæk - stil den frem på næste tømmedag, så tager vi den med. Vi forventer, at alle har fået deres nye container indenfor en uge.

Vi er desværre bagud ift. at hente de gamle containere, hvorfor mange både har den nye og gamle container til at stå – det beklager vi. Vi er i fuld gang og forventer at hente alle containerne indenfor en uge.

Sammen med den nye container skulle du gerne have modtaget en startpakke med informationer om den nye ordning. Er det ikke tilfældet, kan alle informationsmaterialerne findes på vores hjemmeside via nedenstående link:

Find startpakken

Har du brug for et fysisk eksemplar af startpakken, skal du kontakte affaldskontoret. Du finder deres kontaktoplysninger via linket herunder:

Kontakt affaldskontoret

Opdatering d. 27.04.23

I går blev de første containere til mad- og restaffald leveret til husstande i Rebild Kommune. Udbringningen af de nye containere, samt hjemtagningen af de gamle til dagrenovation, fortsætter indtil slutningen af maj.

Du modtager din nye container nogle dage før din gamle til dagrenovation har sidste tømning. Når din gamle container er tømt for sidste gang, må du tage den nye til mad- og restaffald i brug. Undlad herefter at bruge din gamle container og lad den stå synligt fremme - vi henter den 1-4 dage efter, den er tømt for sidste gang.

Vi påsætter klistermærker på containerne med instrukser og lægger en informationspakke til dig, så du ved, hvad der sker.

Samtidig med opstarten af den nye affaldsordning, skifter Rebild Kommune affaldsrenovatører. Skiftet indebærer, at der i nogle tilfælde kan gå længere tid end normalt, fra den gamle renovatør tømmer sidste gang, til den nye renovatør tømmer første gang.

For at undgå et stort spænd mellem de to tømninger, har vi sat en ekstra skraldebil til at tømme i overgangsfasen. Den ekstra bil har dog kun ét rum og kan derfor ikke sortere mad- og restaffaldet. Det er beklageligt, men vi har prioriteret at hente affaldet indenfor rimelig tid.

Vi forventer, at alle tømninger forløber planmæssigt igen til juni, og at alle skraldebiler til den tid kan sortere dit mad- og restaffald.

SORTERINGSGUIDE - Sådan sorterer du dit affald

Søg på det affald du mangler hjælp til at sortere i vores sorteringsguide herunder.

Du søger ved at indtaste affaldet i feltet "Søg efter type af affald". Når du begynder at skrive, vil guiden automatisk komme med forslag til dig - klik på det rigtige forslag for at se, hvordan affaldet skal sorteres.

Affalds-app

Vi har netop lanceret en ny selvbetjeningsløsning og en ny affalds-app du kan hente til din telefon. Her kan du blandt andet se hvornår vi tømmer din skraldespand, bestille afhentning af storskrald, give os besked hvis din skraldespand ikke er blevet tømt og meget, meget andet. 

Hent appen "Rebild Affald" her:

Google Play - Android

Apple Appstore - iOS

Affaldskalender

Vil du se hvornår vi tømmer din skraldespand næste gang? Eller vil du gerne have en oversigtskalender du kan printe ud hænge på køleskabet? Du finder begge dele her:

Selvbetjening

Har du ikke en smartphone, eller ønsker du ikke at bruge appen? Så kan du bruge vores selvbetjeningsløsning her på hjemmesiden:

Genbrugspladser

Kommunen har tre genbrugspladser. Her finder du åbningstider og kontaktoplysninger:

Hvornår har genbrugspladsen åben?

Affaldshæfte 2023

Du kan se det her eller hente et fysisk eksemplar i borgerservice, på bibliotekerne eller på genbrugspladserne.

Bemærk at affaldshæftet er mere enkelt i år end sædvanligt, fordi vi starter en ny affaldsordning til maj 2023. 

Læs mere og hent affaldshæftet her

Monsido - statistik

Cookieinformation