Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Affald og rotter

Få svar på dine spørgsmål og bliv klogere på affaldssortering og rotter her på siden eller i vores affaldshæfte. Du kan også benytte vores selvbetjening eller hente affalds-appen til din telefon.

Nordværk overtager driften af affaldsområdet

Rebild Kommune har på byrådets møde den 30. november 2023 besluttet at overdrage den driftsmæssige håndtering af affaldsområdet til Nordværk I/S med virkning fra den 1. januar 2024. Overdragelsen til Nordværk sker som et led i realiseringen af ny lovgivning på affaldsområdet, der gør, at Rebild Kommune er forpligtet til at selskabsgøre håndteringen af kommunens affaldsydelser i et kommunalt ejet selskab inden udgangen af 2025.  

Det betyder, at Nordværk fra den 1. januar 2024 er ansvarlig for husstandsindsamlingen og driften af genbrugspladserne i Rebild Kommune. Nordværk bliver samtidig ansvarlig for administrationen af disse ydelser, herunder kundeservice. 

Hvem er Nordværk?

Nordværk er Danmarks fjerdestørste affaldsselskab og ejet af seks nordjyske kommuner her i blandt Rebild Kommune. Udover indsamling og genbrugspladser driver Nordværk bl.a. to energianlæg og andre behandlingsanlæg i Nordjylland.

Du kan læse mere om Nordværk på deres hjemmeside via nedenstående link.

Læs mere om Nordværk

Hvad betyder ændringerne for mig? 

Du vil som udgangspunkt ikke opleve den store ændring hjemme hos dig. Du vil fortsat få tømt dit affald og kunne besøge kommunens genbrugspladser, præcis som du plejer.  

Vi har aftalt en overgangsperiode med Nordværk, der løber ind i 2024, for at mindske mulige gener for dig i forbindelse med overdragelsen. Nedenfor har vi uddybet, hvor du kan finde information, og hvem du kan kontakte efter den 1. januar 2024, så der fortsat bliver taget godt hånd om din henvendelse.

 • Spørgsmål til din affaldsordning eller genbrugspladser 
  Du vil fortsat kunne finde information på Rebild Kommunes hjemmeside vedrørende tømning, beholdere, åbningstider mv. Besøger du Nordværks hjemmeside, har Nordværk sørget for, at du bliver omdirigeret til vores hjemmeside, indtil alle informationer er samlet hos dem.

  Gå til Nordværks hjemmeside

  Har du spørgsmål til din affaldsordning eller genbrugspladserne, kan du kontakte Nordværk på nedenstående måder. 

  Mail: rebild@nordvaerk.dk
  Telefon: 98 15 65 66

 • Spørgsmål til din regning 
  Du vil fortsat modtage din regning fra Rebild Forsyning i hele 2024. Har du spørgsmål til denne, er det vigtigt, at du fortsat kontakter Rebild Forsyning.

  Kontakt Rebild Forsyning

Ny affaldsordning

Har du spørgsmål til den nye ordning, kan du finde svar på de fleste spørgsmål ved at klikke på linket herunder.

Gå til info om ny affaldsordning

SORTERINGSGUIDE - Sådan sorterer du dit affald

Søg på det affald du mangler hjælp til at sortere i vores sorteringsguide herunder.

Du søger ved at indtaste affaldet i feltet "Søg efter type af affald". Når du begynder at skrive, vil guiden automatisk komme med forslag til dig - klik på det rigtige forslag for at se, hvordan affaldet skal sorteres.

Affalds-app

Vi har netop lanceret en ny selvbetjeningsløsning og en ny affalds-app du kan hente til din telefon. Her kan du blandt andet se hvornår vi tømmer din skraldespand, bestille afhentning af storskrald, give os besked hvis din skraldespand ikke er blevet tømt og meget, meget andet. 

Hent appen "Rebild Affald" her:

Google Play - Android

Apple Appstore - iOS

Affaldskalender

Vil du se hvornår vi tømmer din skraldespand næste gang? Eller vil du gerne have en oversigtskalender du kan printe ud hænge på køleskabet? Du finder begge dele her:

Selvbetjening

Har du ikke en smartphone, eller ønsker du ikke at bruge appen? Så kan du bruge vores selvbetjeningsløsning her på hjemmesiden:

Genbrugspladser

Kommunen har tre genbrugspladser. Her finder du åbningstider og kontaktoplysninger:

Hvornår har genbrugspladsen åben?

Affaldshæfte

Du kan se det her eller hente et fysisk eksemplar i borgerservice, på bibliotekerne eller på genbrugspladserne.

Læs mere og hent affaldshæftet her

Monsido - statistik

Cookieinformation