Tilbud til børn og unge

Foto fra Kulturskolen
Rebild Kommune har en række forskellige tilbud til børn og unge, der ønsker en aktiv og spændende fritid.

Læs om tilbuddene her:

Ungdomsskolen

Er du ung mellem 13 og 18 år? Vil du gerne hygge med vennerne efter skoletid og måske endda lære lidt ekstra? Har du lyst til at deltage i forskellige ture, rejser og events? Eller er du mere til fællesspisning og fester? Uanset hvad, så har Rebild Ungdomsskole garanteret et tilbud, der passer lige til dig.

Rebild Ungdomsskole er stedet der holder åbent, når de andre lukker, og hvor du og kammeraterne aldrig kommer til at kede jer. Selvfølgelig er der plads til hygge og snak med vennerne, men der er også mulighed for lektielæsning og for undervisning i emner, som du garanteret også synes er spændende.

Dækker hele kommunen

Rebild Ungdomsskole er for alle 13-18-årige i hele kommunen, så derfor er vores lokaler også spredt bredt ud over kommunen. Du finder Rebild Ungdomsskole i

  • Nørager
  • Skørping
  • Suldrup
  • Støvring
  • Terndrup

Læs mere om alle tilbuddene og se åbningstider og adresser på www.rebildungdomsskole.dk.

Rebild Kulturskole

”At skabe levende rum for børn og voksnes musiske og kreative identitetsdannelse gennem fokus på faglighed, fordybelse og fællesskab. ”
Rebild Kulturskole tilbyder undervisning i musik, sang, dans og billedkunst. Målgruppen er primært børn og unge i alderen 0 til 25 år, men der tilbydes også undervisning til voksne.
Rebild Kulturskole har et bredt samarbejde med blandt andet: folkeskoler, ungdomsskole, biblioteker, børnehaver, dagpleje grupper i Rebild kommune.
Du kan tilmelde dig undervisning og se en oversigt over kulturskolens arrangementer på Rebild Kulturskoles egen hjemmeside.

Naturskolen

Rebild Naturskole er et tilbud til alle generationer om at komme ud i naturen, men den primære målgruppe er kommunens skoleelever. Naturskolen råder over tre naturskoler beliggende forskellige steder i skoven, samt en rullende udeskole og en skoletjeneste på Boldrup Museum. Naturskolen er også tovholder for skovens laug. Skovens laug er forskellige tilbud om frisk luft, motion og socialt samvær. Lauget er åbne for alle, der har tid og lyst til at deltage. Du kan læse meget mere om alle mulighederne på naturskolens hjemmeside.

Menu