Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Billede af Søparken

Boformen Søparken

Boformen er et tilbud om længerevarende ophold for personer, der på grund af betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, har behov for hjælp til almindelige daglige funktioner. Boformen er også til personer, der har brug for behandling, og som ikke kan få dækket disse behov på anden vis.

Boformen Søparken ligger i Rørbæk ved Hobro, hvor der er gode muligheder for at nyde natur og grønne områder. 

I Boformen er der plads til 20 beboere. Hver beboer har egen lejlighed, der ligger i forbindelse med fællesarealer, dagligstue og spisekøkken. Derudover er der i Søparken et aktivitetshus, der har åbent på alle hverdage mellem kl.9 og kl.15

På Tilbudsportalen kan du læse mere om både boformens og aktivitetshusets tilbud og godkendelser. 

Boformen Søparken på Tilbudsportalen

Pædagogiske mål

Det pædagogiske arbejde tilrettelægges med afsæt i, hvad der er relevant for det enkelte menneske. Der udarbejdes faglige mål, som aftales i samarbejde med den visiterende kommune og pårørende.

I Søparken arbejdes der med en neuropædagogisk tilgang i arbejdet med mennesker, der tager udgangspunkt i en psykologisk-pædagogisk udredning. Udredningen giver indsigt i det enkelte menneskes funktionsniveau, og udgør grundlaget for det videre individuelle forløb.
 

Kontakt

Boformen Søparken
Engparken 1, Rørbæk
9500 Hobro
Telefon: 99 88 84 30
 

Monsido - statistik

Cookieinformation