Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Bostøtte Solgården

Bostøtte i Solgården er et individuelt tilrettelagt tilbud for sindslidende i alderen 30 til 60 år. Beboerne i Solgården bor i egen lejlighed med den rette støtte og kontakt.

I Bostøtten Solgården kan du som sindslidende mellem 30 og 60 år bo i egen lejlighed med bostøtte. Solgården består af i alt 7 lejligheder til beboelse samt en fælles lejlighed, hvor beboerne i Solgården kan mødes, og hvor der også er fællesaktiviteter man som beboer i Solgården kan deltage i. 
I Solgården arbejdes der på at skabe en tryg atmosfære, hvor der støttes op om struktur og stabilitet, og arbejdes med det, der kan være svært.

At bo i Solgården

Som ny beboer på Solgården finder du og personalet ud af, hvilket behov du har for støtte, omsorg og kontakt. Støtten er udviklende samtaler mellem dig og personalet, og kan foregå i din egen bolig eller i sociale sammenhænge. For at bo på Solgården skal du ikke have behov for personale om natten. 

Personalet i Solgården arbejder tæt sammen med hjemmesygeplejersken, i de tilfælde hvor du har behov for medicinering. Ligeledes er der et tæt samarbejde med den regionale psykiatri.

Det er din myndighedsrådgiver i Center Familie og Handicap, der efter individuel vurdering kan visitere til bolig med bostøtte i Solgården. 

Monsido - statistik

Cookieinformation