Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
MitID

MitID

Du får automatisk besked, når det er din tur til at få MitID. Du får beskeden, når du logger ind i din net- eller mobilbank.

Har du brug for hjælp til at få installeret MitID, kan du booke en tid i Borgerservice, se tidsbestilling nedenfor. 

Hvis du allerede har fået MitID men er blevet spærret eller har glemt koden, kan du ringe til Borgerservice på 9988 9988 og få hjælp (tryk 2 for omstillingen).

Bestil tid til MitID

Hvis ikke du finder en ledig tid til MitID, kan du prøve igen dagen efter. Der bliver løbende frigivet nye tider. 

Tidsbestilling til MitID

Husk følgende:

  • gyldigt pas, kørekort eller en opholdstilladelse med billede. 
  • dit NemID
  • din mobiltelefon. 

Hvis ikke du har et gyldigt pas eller kørekort, kan du i stedet medbringe to af følgende dokumenter:

  • Personattest
  • dåbs-/fødselsattest
  • sundhedskort (sygesikringskort)
  • bopælsattest

Udover gyldig legitimation skal du: Svare på et antal spørgsmål om dig selv (hentet fra CPR-registret) eller medbringe et vidne, som kan bekræfte, at du er dig. På den måde kan vi sikre, at vi udleverer MitID til den rigtige person.

Hvis du ikke er dansk statsborger eller kun har boet i Danmark i kort tid, har vi måske ikke nok oplysninger om dig i CPR-registeret til kontrolspørgsmålene. Derfor bør du for en sikkerheds skyld tage et vitterlighedsvidne med. Vidnet skal være fyldt 18 år, have et dansk CPR-nummer og medbringe egen gyldig billedlegitimation samt sit NemID eller MitID. Vidnets MitID skal være oprettet mindst 10 dage i forvejen.

Forberedelse inden du skal have MitID i Borgerservice

Vælg et bruger-ID, som du skal bruge, hver gang du anvender MitID. Det må ikke være dit CPR-nummer. Find på en sammensætning af tal, bogstaver og specialtegn, som er svært for andre at gætte - men nemt for dig at huske.

Se folderen om MitID

Hvis du gerne vil bruge MitID-appen, kan du hente den, inden du møder i Borgerservice. Find den i App Store og Google Play.

Hvis ikke du kan nå at få en tid i Borgerservice inden for tidsfristen for, hvornår du skal have opdateret dine ID-oplysninger, skal du kontakte din banks support, ikke din bankrådgiver 

Find nummeret til telefon-supporten i din bank her

Artikel
Overskrift

MitID kommer i løbet af 2021 og 2022 til at afløse NemID

Monsido - statistik

Cookieinformation

Muni - MitID