Betaling til kommunen

Penge - foto: www.colourbox.com
Hvis du skylder kommunen penge, kan du betale dine regninger her på siden gennem 'Mit betalingsoverblik'. Du kan også betale i Borgerservice, eller gennem din bank.

Den letteste måde at betale til kommunen, er via 'Mit betalingsoverblik', hvor du kan betale med Dankort eller MobilePay. Det er en selvbetjeningsløsning og du finder den herunder. På 'Mit betalingsoverblik' kan du også få et overblik over hvilke regninger du allerede har betalt.

Mit betalingsoverblik

Her kan du se dine regninger hos kommunen og du kan betale med Dankort eller MobilePay. Hvis du ønsker at høre om mulighederne for en afdragsordning, skal du ringe til os på 99 88 99 88.

Du kan også se en oversigt over de regninger du allerede har betalt. 

Bemærk: Der kan være regninger, der ikke kan ses på Mit betalingsoverblik. Det kan for eksempel være beboerindskudslån, der ikke er forfaldet til betaling endnu.

Til denne selvbetjeningsløsning skal du bruge NemID.


Driller den digitale selvbetjening?
Ring til Den Digitale Hotline på telefon 70 20 00 00.
Man.-tors.: 8.00-20.00, fre.: 8.00-16.00, søn.: 16.00-20.00

Afdragsordning

I nogle tilfælde kan det lade sig gøre at lave en aftale om at betale beløbet tilbage i afdrag. Ring til os på 99 88 99 88 eller kom forbi Borgerservice i Støvring, så snakker vi om det.

Tilmelding Betalingsservice

Har du regninger som skal betales løbende – for eksempel ejendomsskat eller betaling af en daginstitutionsplads – er det en god ide at tilmelde dem Betalingsservice via os, din bank eller netbank. Så bliver regningerne betalt automatisk.

Tomme lommer – modelfoto: www.colourbox.com

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler?

Hvis du ikke betaler en regning, sender vi en rykker – og det koster et gebyr. Har du problemer med at betale regningen, så kontakt os hurtigst muligt, inden vi sender en rykker. Som nævnt, kan vi som regel lave en afdragsordning så du skal betale et mindre beløb hver måned i en periode.

Hvis du ikke betaler rykkeren vi har sendt til dig, sender vi sagen videre til Gældsstyrelsen, og det betyder flere omkostninger for dig. Gældsstyrelsen trækker nemlig renter og du skal også betale et antal gebyrer, når de behandler sagen.

Hvis det går så galt at sagen går til inkasso bliver det endnu dyrere, for så skal du desuden betale retsafgift og eventuelle sagsomkostninger.

Menu