Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Mit betalingsoverblik

Betaling til kommunen

Hvis du skylder kommunen penge, kan du betale dine regninger her på siden gennem 'Mit betalingsoverblik'. Du kan også betale på rådhuset eller gennem din bank.

Den letteste måde at betale til kommunen er via selvbetjeningsløsningen Mit betalingsoverblik, hvor du kan betale med Dankort eller MobilePay. Du finder løsningen nederst på siden.

Afdragsordning

I nogle tilfælde kan det lade sig gøre at lave en aftale om at betale beløbet tilbage i afdrag. Ring til os på 99 88 99 88 eller kom forbi rådhuset i Støvring, så snakker vi om det.

Tilmeld regninger til Betalingsservice

Har du regninger, som skal betales løbende for eksempel ejendomsbidrag eller betaling af en daginstitutionsplads, er det en god ide at tilmelde dem til Betalingsservice via os, din bank eller netbank. Så bliver regningerne betalt automatisk.

Hvad sker der, hvis du ikke betaler?

Hvis du ikke betaler en regning, sender vi en rykker, og det koster et gebyr. Har du problemer med at betale regningen, så kontakt os hurtigst muligt, inden vi sender en rykker. Som nævnt kan vi som regel lave en afdragsordning, så du skal betale et mindre beløb hver måned i en periode.

Hvis du ikke betaler rykkeren, vi har sendt til dig, sender vi sagen videre til Gældsstyrelsen, og det betyder flere omkostninger for dig.

Monsido - statistik

Cookieinformation