Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
Kontanthjælp - 30 år eller derover

For at søge om kontanthjælp skal du melde dig ledig på Jobnet og møde personligt op i jobcenteret. Du skal også udfylde en ansøgning online og vedhæfte dokumentation.

Vær opmærksom på, at du først er berettiget til kontanthjælp fra den dag, du er mødt personligt på:

• Jobcenter Rebild, Hobrovej 110, 9530 Støvring.

Længere sagsbehandlingstider i Ydelsesafdelingen

Borgere og virksomheder må desværre for tiden forvente længere sagsbehandlingstider i Ydelsesafdelingen.

Årsagen er, at vi får ekstraordinært mange ansøgninger om enkeltydelser og ansøgninger om hjælp til forsørgelse. Dertil har vi stadig et stort hængeparti af opgaver forbundet med den seneste Covid-19-situation, som gav arbejdsgivere ret til refusion af sygedagpenge fra første fraværsdag.

Vi arbejder på højtryk for komme igennem bunkerne og sikre korrekt og rettidig udbetaling til alle.

Vi håber på jeres forståelse.
(20.05.2022)

Forpligtelser og regler om kontanthjælp

Læs nedenfor om dine forpligtelser, når du er på kontanthjælp.

Benyt selvbetjeningerne nederst på siden for at melde dig ledig på Jobnet og søge om kontanthjælp. Hvis du er vanskeligt økonomisk stillet, kan du også søge et økonomisk tilskud til dine udgifter i særlige tilfælde.

Læs pjece for jobparate

Læs pjece for aktivitetsparate

Overskrift

Er du fyldt 30 år, og kan du ikke forsørge dig selv, vil du kunne modtage kontanthjælp