Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
Kontanthjælp - 30 år eller derover

For at søge om kontanthjælp skal du melde dig ledig på Jobnet og møde personligt op i jobcenteret. Du skal også udfylde en ansøgning online og vedhæfte dokumentation.

Vær opmærksom på, at du først er berettiget til kontanthjælp fra den dag, du er mødt personligt på:

• Jobcenter Rebild, Hobrovej 110, 9530 Støvring.

Ring, før du møder op i Jobcenter Rebild

For at mindske risikoen for smittespredning af Corona-virus, skal du ringe på 9988 9988 for at bestille tid, inden du møder op i jobcenteret.

(opdateret 26.01.2021)

Forpligtelser og regler om kontanthjælp

Læs nedenfor om dine forpligtelser, når du er på kontanthjælp.

Benyt selvbetjeningerne nederst på siden for at melde dig ledig på Jobnet og søge om kontanthjælp. Hvis du er vanskeligt økonomisk stillet, kan du også søge et økonomisk tilskud til dine udgifter i særlige tilfælde.

Læs pjece for jobparate

Læs pjece for aktivitetsparate

Overskrift

Er du fyldt 30 år, og kan du ikke forsørge dig selv, vil du kunne modtage kontanthjælp