Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Uddannelseshjælp

Uddannelseshjælp

For at søge om uddannelseshjælp skal du melde dig ledig på Jobnet og møde personligt op i Ungeenheden. Du skal også udfylde din ansøgning online på borger.dk og vedhæfte dokumentation.

Vær opmærksom på, at du først er berettiget til uddannelseshjælp fra den dag, du er mødt personligt i Ungeenheden. Se adressen og åbningstid til højre.

Forpligtelser når du får uddannelseshjælp

Nedenfor kan du læse om, hvad du skal, når du får uddannelseshjælp. Nederst på siden kan du bruge selvbetjeningen for at søge om uddannelseshjælp og tilmelde dig på Jobnet.

Hvis du er vanskeligt stillet økonomisk, har du mulighed for at søge om økonomisk tilskud til dine udgifter i særlige tilfælde, en såkaldt enkeltydelse. Se selvbetjeningen nederst på siden. 

Sådan følger du din sag

Når du har indsendt en ansøgning om uddannelseshjælp i Rebild kommune, kan du følge behandlingen af din ansøgning, eftersende dokumentation m.m. Log ind med MitID nedenfor.

Kommunernes Ydelsessystem i Rebild kommune

Artikel
Overskrift

Unge under 30 år uden uddannelse får uddannelseshjælp i stedet for kontanthjælp

Monsido - statistik

Cookieinformation

Muni - uddannelseshjælp