Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
""

Rebild Kulturuger

Den 11. - 26. september 2021

Vær med til at sætte gang i kulturlivet igen

Rebild Kulturråd vil med Kulturugerne 2021 sætte spot på fællesskaberne og kulturaktiviteterne i din by! Vi vil give synlighed til alle kulturaktiviteter og samtidig skabe opmærksomhed om vores dejlige byer og landsbyer og deres mangfoldige aktiviteter og tilbud til både nuværende og nye beboere.

Hver by laver et program for en eller flere dage i kulturugerne, som kommer med i et samlet program. Vi besøger hinanden på kryds og tværs i kommunen og ser hvad de forskellige byer tilbyder af aktiviteter, sammenhold og fællesskaber.

I programmet er der plads til både sædvanlige og velkendte aktiviteter, ligesom der er mulighed for at skabe aktiviteter og arrangementer særligt udviklet til kulturugerne. Her vil der desuden være mulighed for at søge om støtte til afvikling af et nyt arrangement.

Arrangementer kan være digitale eller fysiske eller begge dele.

Se programmet her

Rebild Kulturuger er et udviklingsforum, der afvikles som et årligt tilbagevendende arrangement i ugerne 37 og 38 med det formål at synliggøre kulturlivet i Rebild ved udvikling af - nye aktiviteter - nye ideer - nye samarbejder samt som en fælles manifestation til at sætte fokus på kulturlivet og markedsføre de mange kulturaktører i kommunen.

Cookieinformation