Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Rebild Kulturuger 2024

Rebild Kulturuger er et udviklingsforum, der afvikles som et årligt tilbagevendende arrangement i september. I kulturugerne sætter vi særlig fokus på kulturlivet og de mange kulturaktører i kommunen. I år er Kulturrådet og Foreningen derudad gået sammen om at arrangere kulturugerne, som traditionen tro afvikles i uge 37 og 38.

Formålet med Rebild Kulturuger er at styrke Rebild Kommunes identitet som kulturkommune. Her er en scene for kommunens mangfoldige kulturliv og rig mulighed for at finde sammen og afprøve nye samarbejder.

Kulturprisen 2024

Kulturrådet uddeler igen i år en kulturpris. Prisen gives til en person eller en forening, der har gjort en særlig indsats udover det forventelige for at fremme kulturen og dermed har været med til at profilere Rebild Kommune som en kulturkommune.

Kulturprisen overrækkes i kulturugerne (uge 37 og 38). Nærmere informationer kommer her på siden, og i programmet for kulturugerne, som bringes i magasinet ’derudad’ der postomdeles i uge 35.

""

Rebild Kulturuger er et udviklingsforum, der afvikles som et årligt tilbagevendende arrangement i ugerne 37 og 38 med det formål at synliggøre kulturlivet i Rebild ved udvikling af - nye aktiviteter - nye ideer - nye samarbejder samt som en fælles manifestation til at sætte fokus på kulturlivet og markedsføre de mange kulturaktører i kommunen.

Monsido - statistik

Cookieinformation