Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Støvring Midtby – Mere for flere

Støvring er udvalgt til at være en del af forsøgsordningen med frie bymidter. Målet er at binde midtbyen i Støvring bedre sammen, finde nye ideer til hvordan midtbyen bruges og i det hele taget at skabe mere liv i Støvring midtby.

Støvring vokser. Flere og flere får øje på at det er et godt sted at slå sig ned, både private og virksomheder og den positive udvikling vil fortsætte. Det vil i fremtiden stille nye og større krav til hele byen (og resten af kommunen) og dermed også til midtbyen, hvor der er en forventning om et rigt og variereret byliv.

Det er den fremtid projektet skal gøre Støvring Midtby klar til.

Næste arrangement

Næste arrangement i processen er Åbent Midtbyværksted d. 31. august 2024. Læs mere om arrangementet i nedenstående invitation.

Mere aktivitet i længere tid

Projektet kører fra 2024 og til udgangen af 2029 og har flere overordnede formål: Der skal skabes mere liv og aktivitet, så de der besøger bymidten, får lyst til at blive der i længere tid. Det skal blandt andet ske ved at skabe nye tiltag der rækker ud over butikkernes åbningstid, og som tilbyder de besøgende aktiviteter indenfor velfærd, kultur, handel (herunder andre former en den traditionelle handel) fritid og andet. Alt sammen til glæde for besøgende, de borgere der i forvejen bor i byen, kommunens øvrige borgere, og ikke mindst for en detailhandel der er under pres.

Skal vi sikre alt dette i en fremtid med en voksende by, er der brug for en klar plan!

Læs mere om baggrunden forsøgsordningen med frie bymidter her

Økonomi

Til projektet 'Støvring Midtby - Mere for flere' er der ca. 20 mio. kr. og der er mulighed for statslig medfinansiering på op til 60%.

På linket herover kan du læse mere om kravene til at få del i pengene fra forsøgsordningen.

Tidsplan

Nedenfor finder du tidsplanen for projektet.

Siden her bliver opdateret, efterhånden som projektet skrider frem.

Monsido - statistik

Cookieinformation