Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Kunst og fællesskaber i landsbyerne

Kunst og fællesskaber i landsbyerne

KAN KUNST OG KREATIVITET BRUGES SOM LØFTESTANG FOR FÆLLESSKABET I LANDSBYERNE? Det mener Landsbyrådet, og derfor vil de nu inspirere landsbyerne til at sætte gang i en masse spændende kunstneriske processer for folk i alle aldre.

Inspirations- og motivationsworkshop for landsbyerne

Der er allerede afholdt en række inspirations- og motivationsworkshops med kunstneren Mette Lykkegaard Søskov som inspirator. På workshopsene er der blevet arbejdet med ideudvikling og der er blevet sat gang i projekter til udførelse i egen landsby.  
Midler til materialer har landsbyerne søgt og fået hos Landsbyrådet.

Hvis din landsby gerne vil være med i projektet, kan du kontakte Birgit fra landsbyrådet - kontaktinfo findes lidt længere nede på siden her. 

Formål

Projektet skal have fokus på fællesskab og lokalkunst i landsbyerne og det omkringliggende samfund, og give landsbyerne redskaber og inspiration til at få både nuværende og ny kunst til at blomstre og udvikle sig. 
Målet er i fællesskaber og sjovt samvær at skabe kunstværker, hvor processen og ikke slutproduktet er det centrale. Projekterne skal tilrettelægges, så alle aldersgrupper kan og har lyst til at deltage.

Info og tilmelding

Yderligere info og tilmelding til Birgit Christensen på e-mail: dkbirgitbc@gmail.com eller telefon: 60523420
 

Monsido - statistik

Cookieinformation