Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
Kunst og fællesskaber i landsbyerne

Kunst og fællesskaber i landsbyerne

KAN KUNST OG KREATIVITET BRUGES SOM LØFTESTANG FOR FÆLLESSKABET I LANDSBYERNE? Det mener Landsbyrådet, og derfor inviterer de nu landsbyerne til inspirations- og motivationsworkshop med kunstneren Mette Lykkegaard Søskov. Med workshoppen håber Landsbyrådet at sætte gang i en masse spændende kunstneriske processer for folk i alle aldre.

Inspirations- og motivationsworkshop for landsbyerne

Tirsdag d. 25. maj kl. 17.00-20.00 
Skillingbro Naturskole, Røde Møllevej 18, 9520 Skørping 

Landsbyrådet inviterer til spændende gratis workshop med lettere traktement

En motivations- og inspirationsworkshop med kunstneren Mette Lykkegaard Søskov som inspirator. Vi ideudvikler og igangsætter projekter til udførelse i egen landsby, som evt. kan føre til en udstilling eller event. 
Der kan søges midler til materialer hos Landsbyrådet.

Formål

Projektet skal have fokus på fællesskab og lokalkunst i landsbyerne og det omkringliggende samfund, og give landsbyerne redskaber og inspiration til at få både nuværende og ny kunst til at blomstre og udvikle sig. 
Målet er i fællesskaber og sjovt samvær at skabe kunstværker, hvor processen og ikke slutproduktet er det centrale. Projekterne skal tilrettelægges, så alle aldersgrupper kan og har lyst til at deltage.

Kulturugerne

Hvor det er muligt, kan projekterne blive en del af kulturugerne i Rebild den 11. - 26. september 2021.

Info og tilmelding

Yderligere info og tilmelding til Birgit Christensen på e-mail: dkbirgitbc@gmail.com eller telefon: 60523420 senest den 20. maj 2021.
 

Monsido - statistik

Cookieinformation