Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Hvis I er plejefamilie

Med familielivet som redskab

Som plejefamilie bidrager I med jeres familieliv, som det vigtigste redskab. I giver omsorg, nærvær og tryghed til et barn. I oplever den glæde det er at løfte opgaven som plejefamilie, og givetvis også at I støder på udfordringer undervejs.

På denne side findes en række informationer, til jer der allerede er plejefamilie. I finder informationer om supervision, netværksgrupper, klagemuligheder og familieplejekonsulentens rolle. 

Familieplejekonsulenten – jeres rådgivende kontaktperson

Som plejefamilie er I tilknyttet familieplejekonsulenten, der overordnet set har fokus på jeres trivsel og udvikling i forhold til jeres rolle som plejefamilie.

Familieplejekonsulenten kan vejlede jer, i forhold til hvordan I håndterer de udfordringer, I møder som plejefamilie. Som plejefamilie vil I modtage råd og vejledning fra familieplejekonsulenterne om, hvordan I bedst mulig støtter barnets / den unges trivsel og udvikling i jeres familie. Der kan også gives vejledning i forhold til samarbejdet med de øvrige aktører, der spiller en vigtig rolle i barnets liv. 

Kontakt familieplejekonsulenterne

Monsido - statistik

Cookieinformation